Bram Moszkowicz hoopt dat Donald Trump weer president wordt

Bram Moszkowicz hoopt voor de bewoners van de Verenigde Staten dat Donald Trump weer president wordt. “Ik denk dat het voor Amerika niet slecht zou zijn”, aldus de gevallen strafpleiter.

Bram Moszkowicz en Donald Trump © SBS 6, White House

Veel mensen verwachten dat Donald Trump nóg een keer president wil worden, maar daar waren ze gisteren in de uitzending van Shownieuws niet heel enthousiast over. “Het is natuurlijk eigenlijk iemand die zijn hele imago heeft opgebouwd op drijfzand. Het is natuurlijk helemaal niet de grote miljonair die hij denkt te zijn”, zei Frits Huffnagel.

Bram geprikkeld

Bram Moszkowicz vindt het vreemd dat zijn collega Donald Trump neerzet als een soort fantast. “Nou, volgens mij hoeft hij toch niet meer te werken, hè?”

Frits: “Nou, laten we hopen dat hij dat dan ook niet meer gaat doen.”

Bram geprikkeld: “Je bent geen fan, hè, heb ik zo de indruk?”

Frits: “Van Trump? Nee, absoluut geen fan van Trump. Ik ben ook niet heel enthousiast over Biden. Ik vind het echt ontzettend sneu voor de Amerikanen.”

‘Niet slecht voor VS’

Het zou een zegen zijn als Trump weer president wordt, denkt Bram. “Ik denk dat het voor Amerika niet slecht zou zijn als Trump weer president zou worden. Mag ik even vertellen waarom? Om te beginnen was er onder zijn bewind – wat je ook van de vent vindt, hij kan grof zijn en als een hork uit de hoek komen – de laagste werkloosheid.”

Hij vervolgt: “Trump heeft de Abraham-akkoorden gesloten. Een mooie naam vind ik dat, dat begrijp je wel. Hij heeft dus vrede gebracht tussen een heleboel Arabische landen en Israël. Dat heeft nog niemand voor hem gedaan. Ze hadden er allemaal de mond van vol, maar dat heeft hij gedaan. En de werkloosheid in Amerika… Het liep dus als een trein.”

‘Rijken alleen rijker’

VVD-prominent Frits daarop: “Ja, dat kwam ook niet per se door hem, hè? De rijken zijn alleen maar rijker geworden en de armen alleen maar armen.”

Bram: “Nee, ik zeg dat de werkloosheid fenomenaal laag was.”

Frits: “Ja, maar als je dan kijkt wat de mensen verdienen.”

Bram: “Ja, maar was de werkloosheid laag of niet?”

Frits: “Ja, maar dat kwam niet per se door Trump.”

Bram: “Ja, maar dat zeg jij. Het is in elk geval onder zijn bewind gebeurd.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het een beetje gênant dat Bram Moszkowicz tegenwoordig zijn dagen slijt aan de desk van Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen