Estelle Cruijff en Jaimie Vaes gebasht: ‘Dit is een freakshow!’

Estelle Cruijff en Jaimie Vaes zijn gisteren, samen met hun boezemvriend Koen Kardashian, gebasht in de uitzending van Shownieuws. “Dit is toch bijna een freakshow als je dit zo ziet?”

Estelle Cruijff, Jaimie Vaes en Koen Kardashian © Discovery+

Jaimie Vaes heeft gisteren alle showmedia gehaald met een fragment uit de nieuwste aflevering van haar realitysoap. Hierin onthult ze dat haar gewelddadige ex-vriend, Jorik Scholten (Lil Kleine), de peperdure horloges terug wil hebben die hij aan haar en hun zoontje heeft gegeven. Estelle Cruijff en Koen Kardashian zijn erbij en reageren vol ongeloof.

Freakshow

Het fragment waarin Jaimie, Estelle en Koen reageren op dit nieuws wekt bij Story-baas Guido den Aantrekker gevoelens van walging op. “Was dit een verkiezing wie de dikst ingespoten lippen heeft ofzo? Wat ziet dit eruit zeg!”, roept hij uit aan de desk van Shownieuws.

Collega René Mioch daarop: “Niet alleen lippen.”

Guido: “Dit is toch bijna een freakshow als je dit zo ziet? Sorry dat ik het zeg. Oh, dat mag niet? Oké.”

‘Nou, nou!’

Presentatrice Airen Mylene vindt dat haar collega hier wel iets te fel van leer trekt. “Nou, nou. Moet ik dit nou gaan zitten verdedigen? Sommige mensen vinden dit mooi.”

Guido standvastig: “Nou, ik niet.”

Spuitje

Het is volgens Guido overigens wel belachelijk dat Jorik die horloges terug wil. “Het wordt steeds walgelijker eigenlijk. Vrij gênant ook dit.”

Rob Goossens, deskundige van RTL Boulevard, vindt echter wel dat Jaimie heel erg veel aandacht zoekt. Hij twittert: “Mocht mijn verkering ooit stranden en het wordt daarna net zo nasty als bij Jorik en Jaimie, dan hoop ik wel dat jullie me een spuitje geven als ik dat in een realityserie ga lopen uitmelken.”

Hij vervolgt: “Hoe meer afleveringen van Life In The Vaes Lane ik zie, hoe minder ik überhaupt wil weten wat welke kant van deze strijd er eigenlijk van vindt. We zitten te kijken naar twee veredelde verslaafden die zich eens zouden moeten bekommeren om hun kind in plaats van hun petty fights.”

Fragment

Het fragmentje in kwestie:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen