Drama voor RTL? ‘Winnaar Holland’s Next Top Model nu al uitgelekt!’

RTL kampt mogelijk met een gigantisch lek achter de schermen van Holland’s Next Top Model. Eén van de juicekanalen ‘onthult’ nu de winnaar van het nieuwe seizoen. “Het is ********!”

Loiza Lamers © RTL

Het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model, dat niet op televisie maar op Videoland te zien zal zijn, veroorzaakt behoorlijk wat controverse. Yvonne Coldeweijer verklapte vorige week al dat Linda de Mol-basher Raphael Bouman een van de kandidaten is die meedoet. Zij stelt dat zijn deelname doorgestoken kaart is. “Hij is gewoon betaald.”

In scène gezet

Yvonne heeft precieze details gedeeld over het verloop van Raphaels avontuur bij het programma, bijvoorbeeld in welke aflevering hij eruit vliegt, zoals afgesproken zou zijn met de productie. Ze heeft in haar besloten spionnenchat ook een aantal audiofragmenten laten horen van een hoogopgelopen ruzie tussen Raphael en de producent, EndemolShine.

Het collega-juicekanaal Juice Channel meldt nu dat de makers van ‘HNTM’ flink balen van Yvonne’s onthullingen over Raphael. “Ze overwegen om hem eruit te knippen, alleen zitten ze met een probleem. Raphael is namelijk ook mee geweest op reis naar het buitenland. (…) De producenten zitten echt met hun handen in het haar.”

Grote poppenkast

Juice Channel komt daarnaast met nóg meer onthullingen over het programma, waarvan het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Loiza Lamers. “Een bron meldt ons namelijk dat er nog meer fake is aan het programma. De zogenaamde castingdag waar honderd modellen op af komen is namelijk ook in scène gezet.”

De opnames van de grote finale van Holland’s Next Top Model zitten er inmiddels op, weet Juice Channel. “Afgelopen week is de finale al opgenomen en de gasten die in het publiek zitten zijn grotendeels figuranten. Een grote poppenkast dat programma.”

Winnaar op straat

Juice Channel haalt het bloed onder de nagels vandaan bij RTL: “Om ze maar gelijk helemaal overstuur te maken en om een einde te maken aan dit fake circus: wij weten ook al wie dit seizoen gewonnen heeft (als je het winnen kan noemen).”

Het kanaal verklapt niet alleen de winnaar, maar ook de drie overige finalisten. “Dan weten we dit ook weer, ze kunnen beter deze fake show weer opdoeken, waarschijnlijk heeft ook niemand het gemist.”

Yvonne Coldeweijer vertelde gisteren nog in haar podcast dat ze de winnaar van het programma nooit bekend zou maken. “Als ik weet wie de winnaar is van Holland’s Next Top Model, dan ga ik dat niet brengen. Je hebt een soort van respect voor programma’s die gemaakt worden, mensen die daarvan genieten. Je hebt een soort van respect daarvoor.”

Juice Channel

Twee van de stories van Juice Channel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Holland's Next Top Model wordt beschuldigd van vergaand kijkersbedrog. Vindt u dat RTL moet reageren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen