Nikkie Plessen helpt vrouwen die geen Chanel-tas kunnen betalen

Wat ontzettend nobel: Nikkie Plessen helpt vrouwen die geen tas van Chanel kunnen betalen. “Koop in plaats daarvan een Chanel-sjaaltje. Dan kun je alsnog die branding een beetje laten zien.”

Nikkie Plessen © RTL

Nikkie Plessen kent ze niet, maar helpt ze graag: vrouwen die geen dure Chanel-tas kunnen betalen. Hartstikke verdrietig natuurlijk, maar zelfs dit soort gewone mensen kunnen nog ‘een beetje branding laten zien’, aldus de pratende kledinghanger van RTL Boulevard. Hoe dan? Door een overbetaald sjaaltje te kopen.

Piratensjaal

Als je een sjaaltje van Chanel of Hermès koopt, dan ben je niet zoveel geld kwijt, maar draag je tóch merk, tipt Nikkie. “Het is gewoon een trend; er gebeurt nu heel veel op het gebied van hoofddeksels, hoofddoekjes, hoofddingetjes. Dit is een lapje”, zegt ze, wijzend op een of ander sjaaltje dat vers van de Dappermarkt lijkt te komen.

Ze vervolgt: “Je ziet al die meiden die vervolgens bij een merk wat ze misschien niet kunnen betalen omdat het vaak wat duurder is – hè, een tasje van vierduizend euro, denk Chanel of denk Hermès – dat je nu denkt: ik koop een sjaaltje voor honderd euro en ik knoop hem zo als piratensjaal.”

‘Staat dit leuk?’

Met zo’n sjaaltje haal je dan toch nog een beetje de P.C. Hooftstraat in huis, wil Nikkie zeggen. Het is haar ultieme tip om gewone vrouwen in Chanel-nood te helpen. “Op deze manier kom je met een sjaaltje heel ver. Dan kun je ook die branding een beetje laten zien.”

Tot overmaat van ramp begint Nikkie dat paarse sjaaltje vervolgens ook nog om haar hoofd heen te binden. “Ik weet niet of dit heel leuk bij me staat.”

Nou, niet echt, nee. Tenzij je eruit wil zien als een mislukte aflevering van Oh Wat Een Jaar natuurlijk.

Fragment

De ondraaglijke leegheid in beeld:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen