Marcel van Roosmalen zorgt voor woede: ‘Nóóit meer in Avondetappe!’

Marcel van Roosmalen zorgt voor woede bij kijkers van De Avondetappe. Zij vragen de wielertalkshow om de columnist in de toekomst niet meer uit te nodigen. “Waarom doen ze dit?”

Marcel van Roosmalen en Dione de Graaff © NOS

Liefhebbers van de Tour de France hadden gisteren een topdag tótdat ze Marcel van Roosmalen aan de talkshowtafel van De Avondetappe zagen zitten. “Kunnen ze Marcel van Roosmalen nooit meer uitnodigen voor De Avondetappe?”, luidt het verzoek van AD-mediajournalist en GTST-figurant Marcus den Blanken.

Drammende Marcel

Marcus is behoorlijk over de zeik door Marcels optreden in de wielertalkshow. “Dacht een mooie aflevering over de ultieme coup in de Tour te zien. Maar hoorde gedram over ‘een plan’. Ga dat lekker in een podcast doen ofzo”, briest hij op Twitter.

Hij vervolgt: “Sowieso waarom zou je op een spectaculaire tourdag iemand uitnodigen die weinig met wielrennen heeft? Kan me nog voorstellen in de eerste week, maar nu?”

Geen goud

Radio-dj Sander Hoogendoorn vindt dat Marcel heeft gefaald als talkshowgast. “Het is ook mooi om te zien dat niet alles wat Marcel van Roosmalen aanraakt in goud verandert.”

Ene Jan daarop: “Mwah, verkeerde persoon op de verkeerde plaats na zo’n heroïsche etappe.”

Mathijs is met hem eens. “Dat nu net bij deze etappe iemand aan tafel zit met een fles azijn in zijn mik.”

Lenigheid

Gastvrouw Dione de Graaff ging goed om met de zure Marcel, vindt mediajournalist Bas Hakker. “De lenigheid van hoe Dione omging met ‘de Van Roosmalen-factor’ is van hoog niveau.”

Ene Huizer: “Werkelijke een sublieme historische touretappe. Zoveel na te praten met goede analisten maar De Avondetappe besluit Marcel van Roosmalen aan tafel te zetten. Hoe haal je het in je hoofd, wat een vreselijk gezwets van iemand die niets met wielrennen heeft.”

Lieke tot slot: “Ze konden bij De Avondetappe natuurlijk ook niet weten dat het zo’n spectaculaire dag zou worden toen ze gasten selecteerden, maar kunnen we wellicht gewoon afspreken dat in ‘t vervolg louter liefhebbers aan tafel worden uitgenodigd? Wat een aanfluiting die Marcel van Roosmalen.”

Twitter

Veel mensen op Twitter zijn boos over Marcel:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen