‘Zure’ Sandra Schuurhof aangepakt tijdens huwelijksceremonie Anouk

Sandra Schuurhof kreeg gisteren een sneer uitgedeeld tijdens de huwelijksceremonie van Anouk. Ze werd door de trouwambtenaar ‘Sandra S.’ genoemd, vertelt haar collega Ronald Molendijk.

Sandra Schuurhof, Anouk en Dominique Schemmekes © SBS, Instagram

Anouk trouwde gisteren voor het oog van veertigduizend concertgangers met haar grote liefde Dominique Schemmekes. Veel mensen hadden al kaartjes gekocht toen duidelijk werd dat de zangeres tijdens het concert zou gaan trouwen. Eén van hen, Sandra Schuurhof, was daar niet over te spreken. Zij had helemaal geen zin in dat huwelijk.

Sandra S.

Zuur, vinden critici. Die noemen haar nu Sandra Zuurhof. En ook de trouwambtenaar van Anouk vond het maar flauw. Zij maakte er tijdens de ceremonie een snerende opmerking over, vertelt Sandra’s collega Ronald Molendijk aan de desk van Shownieuws. “We gaan het toch wel even over het ‘Sandra S.’-moment hebben of niet?”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Ja, ik kon het niet goed verstaan, maar die trouwambtenaar zei op een gegeven moment… Jij hebt het goed gehoord? Dan kun jij het ook vertellen.”

Rock and roll

Wat is er precies gebeurd? Ronald: “Ja, ik kreeg het stukje toegestuurd van iemand en die zei: ‘Jullie Sandra S. wordt net genoemd!’ Want Sandra Schuurhof – daar hebben we het nu over, de verdachte Schuurhof, balkje voor d’r ogen – heeft hier in een uitzending een keer gezegd dat zo groot trouwen niets voor haar was. Zij ging dan voor het intieme.”

Hij vervolgt: “En de trouwambtenaar van dienst, wier naam ik niet kende, vond het nodig om daar even een statement over te maken, van: ‘Niets intiems! Dit is rock and roll en niet zoals een Sandra S. dat benoemde!’”

Beetje gênant

Bart: “Sandra had hier van de week aan tafel gezegd dat ze het eigenlijk een beetje gênant vond om bij zo’n intiem moment te zijn.”

Ronald: “Ja, en we gaan wel Sandra S. voortaan zo noemen!”

Shownieuws-host Dyantha Brooks was ook aanwezig bij het huwelijk. Hoe vond zij het? “Ik denk dat iedereen, behalve Sandra dan, het echt heel mooi vond.”

Instagram

Een foto van het huwelijk:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u team-Anouk of team-Sandra?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen