Wibi Soerjadi zwaar teleurgesteld in Shownieuws: ‘Dit is domheid!’

Wibi Soerjadi is zwaar teleurgesteld in de makers van Shownieuws. Na een interview bij hem thuis werd de sterpianist in de studio uitgescholden voor ‘C-artiest’. “Ik heb ze gebeld.”

Victor Vlam en Wibi Soerjadi © SBS, NPO

Shownieuws maakt tot het najaar ook een vroege zomereditie en daarvoor moeten flink wat extra rubriekjes gedraaid worden. Zo heeft verslaggever Thom Goderie nu een rubriekje waarin hij BN’ers ontmoet in hun eigen omgeving. Wibi Soerjadi was zo gastvrij om hem in zijn eigen tuin te ontvangen.

C-artiest Wibi

Het interview met Wibi werd dinsdagavond uitgezonden en nabesproken in de Shownieuws-studio. Daar werd de pianist volledig afgemaakt door de nieuwe deskundige Victor Vlam. “Ik heb het idee dat hij gewoon non-stop in allerlei programma’s zit, terwijl ik om heel eerlijk te zijn het idee heb dat het een klein beetje een C-artiest is”, sneerde hij.

Wibi vindt het armoedig dat Shownieuws deze deskundige in huis heeft gehaald. “Aldus de nieuwe gevreesde deskundige van Shownieuws… Wat een aanwinst 😑”, twittert hij geërgerd.

‘Ik heb ze gebeld’

NPO-ster Teun van de Keuken bemoeit zich er ook mee. Hij vindt het onnodig dat Victor de pianist uitscheldt voor C-artiest. “Zegt een C-deskundige”, bitcht hij.

Wibi twittert daarop: “Heb Shownieuws gebeld, maar ze gaan niets corrigeren. Blijkbaar verkiezen ze de domheid van de betreffende presentator.”

Ene Vincent vervolgens: “Ach, zolang het komt van iemand die nergens anders dan Shownieuws aan de bak komt, zou ik me er niet teveel van aantrekken. Ze zijn hun houdbaarheidsdatum al jaren voorbij.”

Klaphark

Wibi krijgt opvallend veel bijval. Sander zegt: “Sommige ‘deskundigen’ willen graag makkelijk scoren met bepaalde uitingen. Jammer dat die dan ook een podium krijgen in plaats van dat het genegeerd wordt.”

Er heeft gelukkig ook maar één website aandacht aan besteed. “Een C-site“, briest filmregisseur Martin Koolhoven.

Ook Maaike wil niets meer van Victor Vlam horen. “Allemachtig, onder welke steen heeft deze klaphark gelegen? Je mag van Wibi zeggen wat je wil, maar hij kan echt wel wat.”

En Marjan: “Wie is die Victor? Wat een opgeblazen kikker.”

Tweet

De boze Wibi:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u de ergernis van Wibi Soerjadi?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen