Edsilia Rombley weigert badpak in tv-show Beau van Erven Dorens

Edsilia Rombley weigerde om met een badpak voor de camera te verschijnen tijdens de opnames van het tv-programma Lago di Beau. “Ik ben niet strak genoeg om halfnaakt op tv te komen.”

Edsilia Rombley © RTL

Ze zat eind januari samen met Ernst Kuipers in de laatste aflevering van Lago di Beau: Edsilia Rombley. Waar de minister van Volksgezondheid gewoon in zwembroek voor de camera verscheen, deed de zangeres de hele tijd heel moeilijk met een badjas. Ze ging uiteindelijk wel zwemmen, maar op beeld was niet te zien hoe ze in en uit haar badjas ging.

Niet in badpak

Nu blijkt dat Edsilia dat van tevoren afgedwongen heeft. “Op het strand vind ik het niet erg als mensen me in badpak zien. Dan ga ik niet op een privéplekje liggen schuilen. Maar in dit geval dacht ik: half Nederland gaat dit zien”, zegt ze in het tijdschrift Beau Monde.

Edsilia heeft last van de nodige coronakilo’s, overigens al sinds het tijdperk vóór corona. “Als ik het lijf had gehad van Jennifer Lopez, had ik dat geen probleem gevonden. Maar ik vind mezelf nu niet strak genoeg om halfnaakt op tv te komen. Trek mij maar een mooie duster aan, dan zit ik daar veel lekkerder.”

Bol hoofd

Je moet je wel een beetje naar je leeftijd en je gewicht kleden, vindt Edsilia. “Kleding kan veel voor je doen, hè. Ik heb het geluk dat ik bij optredens en tv-programma’s vaak en styliste heb die precies die outfits voor mij uitzoekt waarin ik me sexy, zelfverzekerd of mooi voel.”

“Over het algemeen ben ik best tevreden over mijn uiterlijk, maar ik heb m’n onzekere momenten. Als ik iets van mezelf terugzie op tv, denk ik vaak: wat een bol hoofd. Of: dat jasje zit niet echt lekker.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ernst Kuipers was wel in zijn zwembroek op televisie. Moet hij dat wel doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen