Monique Smit heeft geen behoefte aan gesprek met Henny Huisman

Monique Smit heeft op dit moment in haar leven helemaal geen behoefte aan een gesprek met Henny Huisman. “Ik ken hem ook helemaal niet”, zegt ‘het zusje van’ in gesprek met de Weekend.

Monique Smit en Henny Huisman © RTL, NPO

Tien jaar geleden riep Monique Smit dat ze het vroegere Henny Huisman-programma De Mini-playbackshow wel nieuw leven in zou willen blazen. De presentator rakelde dat anderhalf jaar geleden op en riep toen dat Monique dat absoluut niet zou kunnen. “Dat zal ze wel willen, maar dat kan ze niet. Klaar.”

Monique belt niet

Henny beweerde toen dat hij dat ook in Monique’s gezicht gezegd heeft, maar dat ontkende de zangeres. Later wijzigde Henny zijn verhaal een beetje. Hij zei toen dat hij het niet in Monique’s gezicht gezegd heeft, maar tegen haar producer.

Het is in elk geval wel duidelijk dat Henny geen fan is van Monique. Hebben ze elkaar ooit nog gesproken? Gaat ze hem nog eens bellen? Nee, zegt ze deze week in de Weekend. “Nee, ik ken hem niet, dus dan ga ik hem ook niet bellen. Ik heb zijn nummer niet eens, haha!”

‘Echt heel raar’

Het zit Monique nog altijd niet lekker dat Henny haar toen zo aanviel. Ze heeft ook geen idee waar die haat plotseling vandaan kwam. “Daar wil ik het ook niet meer over hebben. Dat overviel me nogal.”

Het was voor haar heel verwarrend. “Ik kreeg screenshots dat je denkt: waar gaat dit heen? Ik heb daar een reactie op gegeven via social media om mijn standpunt aan te geven, omdat ik het echt heel raar vond. Maar nogmaals, laten we het daar niet over hebben.”

‘Zó moe van!’

En hoe zit het met die andere showbizzruzie? Die met haar eigen broer Jan Smit? Ze deden laatst weer heel krampachtig voor de camera van RTL Boulevard. “Ik word daar zó moe van. Volgens mij hebben we laatst bij RTL Boulevard kunnen zien dat ook Jan daar heel moe van wordt. Weet je, mensen willen altijd dat het niet goed gaat, ik weet niet wat dat is.”

“Het is gewoon onzin. Ik denk dat het al een jaar of vier geleden in het nieuws is gekomen en ze blijven er maar over doorgaan. Maar net als met Henny, ik ga daar mijn energie niet eens insteken. Jan en ik weten hoe het zit. Zolang wij beter weten, ga ik lekker mijn gangetje.”

Instagram

Monique plaatst op Instagram nooit een foto met haar broer Jan:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het gek dat Monique Smit nooit een A-ster is geworden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen