Monique Westenberg: ‘Trouwen met André Hazes jr? Wat een onzin!’

Monique Westenberg ontkent dat er een huwelijk aan zit te komen met André Hazes jr. Het gerucht dat daarover is verspreid door Yvonne Coldeweijer is volgens haar ongelooflijke onzin.

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Het is volgens hazoloog Yvonne Coldeweijer honderd procent zeker. Zij stelt dat André Hazes jr. en Monique Westenberg nog voor het eind van het jaar gaan trouwen en momenteel proberen om hun reallifesoap verkocht te krijgen. Zijn zusje Roxeanne Hazes heeft gereageerd op het gerucht, maar zij zegt nog van niets te weten.

‘Wat een onzin!’

Het is volgens Monique lachwekkend. De influencer, die net terug is van een één maand durende rondreis met André, stelt dat Yvonne echt compléét op het verkeerde pad zit. “Florida wat was je heerlijk! Zo leuk gehad met elkaar, in alle rust”, zegt ze in een bericht op Instagram.

Ze vervolgt: “Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”

Mooie herinneringen

Monique gaf voorafgaand aan haar reis aan dat zij en André samen willen ontdekken wat de juiste vorm is voor hun leven als gezin. Het was een mooie tijd, vertelt ze.

“We hebben rondgereisd, gezwommen, gegeten, strand wandelingen gemaakt, pretparken bezocht, met wilde zeekoeien gezwommen, naar een concert geweest en nog meer gegeten! Kortom, hele mooie herinneringen gemaakt.”

Fotoserie

De fotoserie die Monique zojuist online heeft gezet:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de spionnen van Yvonne Coldeweijer een zonnesteek hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen