Doorbraak: Monique Westenberg zoekt André Hazes jr. op in New York

Een doorbraak in de chronische relatiecrisis tussen André Hazes jr. en Monique Westenberg: de twee brengen de komende weken met elkaar én hun zoontje door in het bruisende New York.

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Monique Westenberg kan er niet onderuit: ze werd gisteren samen met haar zoontje gespot op Schiphol. “Monique en mini Dré (links heb ik hem even van de foto afgeknipt) zijn samen met Peet en Sandra (geluidsman van André Hazes en zijn vrouw) onderweg naar New York!”, meldde hazoloog Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal.

Monique bevestigt

Nu bevestigt Monique dat ze inderdaad is afgereisd naar haar knipperlichtverloofde André Hazes jr., die vorige week al naar New York vloog. “Wij checken even uit. Met én voor elkaar. Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren”, meldt ze op Instagram.

Ze vervolgt: “Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”

Wat vindt Rachel?

Het zal een klap in het gezicht zijn van Rachel Hazes, die zich het afgelopen halfjaar ontfermde over haar zoon André en een gruwelijke bloedhekel heeft aan Monique. Lange tijd sloot ze een hereniging tussen André en Monique uit, maar vorige week krabbelde ze enigszins terug.

Toen zei Rachel in de Story: “Ik heb met André na hun breuk uiteraard gesprekken over zijn relatie met Monique gehad. En ik heb hem laten weten dat ik achter elke beslissing van hem zal staan. Als het zijn beslissing zou zijn om naar Monique terug te gaan, heeft hij mijn zegen. Maar ik heb niet het gevoel dat ze weer bij elkaar komen.”

Yvonne reageert

Het lijkt erop dat André en Monique het weer samen gaan proberen. “De ontknoping nadert… keren ze dan toch uiteindelijk terug als een koppel? Wij wensen ze in ieder geval een fijne tijd samen!”, zegt juicekanaal Juice Channel.

Yvonne vindt het hilarisch dat Monique klaagt over een gebrek aan rust. “Ik heb nog nooit een stel (in die tijd) gezien dat zoveel om media-aandacht heeft gevraagd als André en Monique. Alles op social media delen, een reallifesoap, reclamespotjes, elke week in de bladen willen staan, zelfs een paparazzo meenemen op je eigen familievakantie.”

“En nu ‘klagen’ dat je niet meer rustig over straat kunt. Dit heb je zelf gecreëerd en you fucking love it. 😂 Zelfs in een panterpak op Schiphol. Dan wil je echt wel herkend worden meiddd. 😂”

Instagram

De Instagram-post van Monique vanochtend:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u benieuwd naar de documentaireserie die André Hazes jr. over zichzelf laat maken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen