Iris Hond reageert op geruchten over avontuurtje met Ali B

Iris Hond reageert via haar manager op het gerucht dat ze ook al het bed heeft gedeeld met Ali B. De officiële reactie is dat ze er niet op reageert. “Omdat dat voor ons niets toevoegt.”

Ali B en Iris Hond © YouTube

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer wist eind april als eerste te melden dat Ellen ten Damme in 2014 slachtoffer zou zijn geworden van een zedendelict tijdens de opnames van Ali B en de Muziekkaravaan, dus nog voordat de zangeres daar zelf over uit de school klapte. Zelf ontkent Ali B overigens alles.

Affaire met Ali?

Ali zou tijdens de opnames van hetzelfde programma ook naar bed zijn geweest met Iris Hond, berichtte Yvonne niet veel later. In haar geval zou dat wél vrijwillig geweest zijn, wat volgens Yvonne ook niet zo gek is met haar track record. “Ze is bekend van haar affaire met Stalko Borsato. Wat is het toch een drukke meid.”

Stéphanie Hoogenberk, columnist van LINDA., ging vervolgens aardig los op de ‘hypocriete’ Iris. “Iris deed ooit mee aan een datingprogramma, waarin een jongen tegen haar zei dat hij met een vast iemand scharrelde. Dat vond Iris wel zo verwerpelijk. ‘Seks heb ik alleen met mensen van wie ik hou.’ Dus dan heeft ze neem ik aan een relatie gehad met Ali B?”

Iris reageert

Rosanne van den Sigtenhorst, de manager van Iris, komt nu met een officiële reactie. “We reageren niet op de geruchten die over Iris in de media verschijnen, omdat dat voor ons niets toevoegt. Niet reageren werkt voor ons heel goed; de storm waait dan vaak vanzelf weer over”, vertelt ze in de Nieuwe Revu.

Helemaal als het om roddels van Yvonne gaat. “Als het om iets gedegener journalistiek gaat, vind ik het een ander verhaal. Dan willen we vanuit respect voor elkaars vakgebied nog weleens kijken wat we ermee kunnen. Maar in dit geval denk ik: we hoeven er niks mee en we kunnen er niks mee.”

Imagoschade

Ondertussen blijven alle geruchten wel aardig aan Iris kleven. Er zijn inmiddels meer mensen die haar kennen als de vroegere minnares van Marco Borsato dan van haar werk als pianiste.

Haar manager: “Of Iris imagoschade lijdt? Daar moet denk ik wel wat meer voor gebeuren, al blijft er natuurlijk altijd wel iets plakken van de verhalen die er over haar rondgaan. Daar ontkom je niet aan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u net als haar manager dat de geruchten aan Iris Hond blijven plakken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen