‘André Hazes jr. pas eind 2023 terug, spiegelt zich aan Adele’

André Hazes jr. schuift zijn ‘grootse comeback’ door naar eind 2023. Hij spiegelt zich aan wereldster Adele, die ook lange tijd afwezig is geweest. Dat meldt Privé-baas Evert Santegoeds.

André Hazes jr. en Adele © Instagram, YouTube

Al voor de jaarwisseling werd bekend dat André Hazes jr. ook heel 2022 vrij heeft genomen. Hij is tegenwoordig vaak te vinden in de Verenigde Staten, waar hij niet alleen werkt aan een docusoap maar ook inspiratie opdoet voor de ‘grootse comeback‘ waar hij aan werkt. Nu blijkt volgens de Privé dat hij pas éind 2023 weer terugkeert in de schijnwerpers.

Alles op alles

Privé-baas Evert Santegoeds heeft van bronnen vernomen dat hierover zeer recentelijk een knoop is doorgehakt, namelijk vlak voor zijn huidige liefdesvakantie met Monique Westenberg. Zij vloog maandag naar New York toe om samen met André te onderzoeken hoe ze hun knipperlichtrelatie vorm kunnen gaan geven.

Evert vertelt op zijn pagina Privé dat André alles op alles wil zetten om het weer goed te maken. “Dat het André serieus is, hoort Privé uit een zeer betrouwbare inside-bron, die weet te melden dat de zanger er nu alles voor opzij zet: zelfs zijn carrière.”

‘Team is boos’

De comeback van André moet heel groots worden en bestaan uit een concerttour en de docuserie of film die hij opneemt. Maar dat laat dus nog tot eind 2023 op zich wachten. “Juist deze beslissing zorgt voor grote onrust en zelfs wrevel bij zijn entourage, het team dat voor hun eigen inkomsten grotendeels van hem afhankelijk is.”

De mensen die jarenlang achter André stonden vinden inmiddels nieuwe artiesten om mee samen te werken. Zo lopen ze onder meer over naar Mart Hoogkamer, de rising star die dit weekend in het Rotterdamse Ahoy staat.

Adele

Mart is net als André ook volkszanger, maar heeft veel meer de gunfactor. Sommige mensen denken zelfs dat André verdreven zal worden door Mart. “André hoort en ziet het allemaal, maar het is niet dat hij denkt: ’Ik mag wel gaan uitkijken. Laat ik maar weer eens wat gaan doen’”, zegt een ingewijde tegen de Privé.

André denkt dat zijn sterrendom te groot is om in de vergetelheid te geraken. Evert: “In de kleine kring om hem heen bestaat de indruk dat André Hazes zich spiegelt aan wereldster Adele, die er soms jaren tussenuit knijpt.”

Opjagen

André is niet bang dat de mensen hem straks niet meer willen, zegt de insider. “André laat zich echter niet opjagen. Hij is ervan overtuigd dat het publiek hem weer in de armen sluit zodra hij zich meldt om weer aan de slag te gaan en daar zou hij ook weleens groot gelijk in kunnen hebben.”

Voor nu richt André zich dus op zijn privéleven en het zou Evert, net als Yvonne Coldeweijer, niets verbazen als André en Monique getrouwd terugkomen. Dat zou bijvoorbeeld in Las Vegas kunnen gebeuren.

‘Heel raar!’

De mannen van Vandaag Inside vinden het maar raar dat André zo lang wegblijft. “Hoe kan dat nou als je met een burn-out kampt en je weet dat je pas herfst volgend jaar terugkomt? Dat is toch absurd?”, reageert Wilfred Genee.

René van der Gijp: “Hij is nu al twee jaar weg door corona, dus drieënhalf jaar.”

Wilfred: “Je kunt je toch niet voorstellen dat op die leeftijd iemand zo lang uitgeschakeld is of niet?”

Hélène Hendriks: “Dat is gewoon zijn eigen strategie denk ik en dat moet hij ook lekker zelf weten.”

Johan: “Die jongen weet gewoon van gekkigheid niet wat hij wil en moet doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. spiegelt zich aan Adele. Grootheidswaanzin?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen