RTL bevestigt docu André Hazes jr., pakt ook uit met Akwasi en Eva Jinek

Het is André Hazes jr. gelukt om zijn documentaire te verkopen aan RTL. De in eigen beheer gemaakte film zal te zien zijn op Videoland, net als een docu van Akwasi en een nieuwe show met Eva Jinek.

André Hazes jr., Akwasi en Eva Jinek © RTL

Het is al geruime tijd bekend dat André Hazes jr. werkt aan een documentaire. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer meldde twee weken geleden nog dat hij die wilde verkopen aan Videoland. Dat is gelukt. En er komt nóg een documentaire aan over een veelbesproken BN’er, namelijk over Akwasi.

André en Akwasi

RTL rekent met André en Akwasi op topamusement voor Videoland. Hun documentaires moeten nog dit jaar te zien zijn bij de videodienst. “Alle kanten van hun reis van het afgelopen jaar, inclusief hun eigen stem en het tegengeluid, komen aan bod.”

Yvonne gaf eerder aan dat ze er niet al te veel van verwacht. “Ik weet gewoon niet echt of dat echt is wat de Nederlandse mensen willen weten van André Hazes. Hoe hij het vindt in New York ofzo. Het lijkt me gewoon helemaal niet juicy. Ook als hij daar bandjes gaat bezoeken ofzo; daar is toch niks aan in principe zeg maar?”

Eva gaat werken

Eva Jinek gaat ook aan de slag voor Videoland. Dat betekent dat ze eindelijk eens wat uren gaat maken voor haar miljoenencontract bij RTL. Ze komt met een vrouwendingetje: ‘De Wereld van Eva’.

“Hierin gaat ze een stap verder en spreekt ze over intieme zaken, zoals het schuldgevoel van werkende moeders en seks na de bevalling. Ze doet het met humor en met het doel om het taboe en de schaamte te doorbreken en open gesprek te voeren over normale dingen in het leven van een vrouw.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen