Rode oortjes op RTL 4: Bridget als heroïnejunkie, Frits als sm-konijn

RTL 4 heeft zijn kijkers gisteren volledig geshockeerd met de première van Het Perfecte Plaatje. Vlak nadat Bridget Maasland in beeld kwam als heroïnejunkie, verscheen Frits Sissing als sm-konijn.

Frits Sissing en Bridget Maasland © RTL

Het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje is gisteren spetterend van start gegaan. De openingsopdracht aan de deelnemende BN’ers was om koppels te vormen en vervolgens een paparazzi-achtige foto te maken van elkaar. De een werd ‘betrapt’ op overspel, de ander op drugsgebruik. Zo werd Bridget Maasland als heroïnejunk geportretteerd.

Bridget als junk

Bridget Maasland werd door fotograaf Ruth Jacott in een hotelbed gezet met een spuit in haar arm. Uiteindelijk was de foto zó gestileerd dat de jury niet echt het betrapt-gevoel kreeg.

Het zal voor Bridget een confronterende opdracht geweest zijn, omdat ze tijdens haar relatie met André Hazes jr. erg veel last heeft gehad van paparazzi. “Helaas heb ik daar wel wat ervaringen mee, ja”, vertelt ze. Nu is dat een stuk minder. “Gelukkig gaat dat ehh… Als je jezelf lekker rustig houdt, dan zijn zij ook lekker rustig.”

Frits als sm-konijn

Het hoogtepunt, of dieptepunt, van de aflevering was Frits Sissing die op de gevoelige plaat werd vastgelegd als sm-konijn. Zijn fotograaf Georgina Verbaan nam wraak, nadat de vegetarische actrice moest poseren met een homp vlees op haar schouders. “Frits, je gaat eraan!”

Daar was geen woord aan gelogen. Mien uit Assen moet volledig in haar koffie gestikt zijn toen de keurige Tussen Kunst & Kitsch-presentator opeens in beeld kwam met een gagbal in zijn mond. Als een sm-konijn, inclusief staartje, poseerde Frits gewillig voor de camera van Georgina.

Uit comfortzone

Frits vindt het niet lastig om zo op televisie te verschijnen. “Ik heb ook ja gezegd tegen dit programma om uit mijn comfortzone te stappen, dus ik geef me over aan Georgina. Nou, dat heb ik geweten.”

Georgina vond het wel moeilijk om Frits goed te laten poseren. “Frits, niet lachen en nu even gewoon bloedserieus. Kijk maar geil”, riep ze.

Later voor de camera: “Uit pure paniek heb ik volgens mij ‘kijk geil’ geroepen tegen… Frits Sissing. Hahahaha!”

Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje kunt u terugkijken via RTL XL:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen