Wilfred Genee nooit gevraagd voor Op1: ‘Ze kunnen me niet betalen’

Wilfred Genee is nog nooit gepolst om aan de slag te gaan voor de late talkshow Op1. Hij denkt dat ze zelf ook wel inzien dat dat volledig kansloos zou zijn. “Ze kunnen me niet betalen.”

Wilfred Genee © Veronica

Over een kleine drie maanden is het zo ver: dan begint de dagelijkse talkshow van Wilfred Genee op SBS 6, waarmee hij straks tegenover de opening van Op1 zal staan. Op dit moment is Op1 vaak nog de meest bekeken late talkshow van het land. Is hij eigenlijk nooit gevraagd voor dat programma?

‘Op1 kan mij niet betalen’

Wilfred stelt nog nooit gepolst te zijn voor Op1, maar ziet zich daar ook niet aan tafel zitten. “Op1? Die kunnen mij niet betalen”, reageert hij in zijn show op Radio Veronica.

Later komt Wilfred in zijn radioshow terug op die ietwat arrogante opmerking. “Nee, dat was een grapje. Ik ben er nog nooit voor gevraagd. Het lijkt me ook zo lastig. Ik heb toen met Hélène gemerkt hoe moeilijk het is om in duopresentatie een programma te leiden. Ik denk dat dat best moeilijk is.”

Fan van Hugo

Veel Op1-duo’s matchen totaal niet met elkaar. Daar zou Wilfred geen zin in hebben. “Je moet iemand naast je hebben waar je weer een bepaalde klik mee hebt enzovoorts.”

Zelf is Wilfred niet laaiend enthousiast over de presentatieduo’s van Op1, al zit er wel één iemand tussen die hij nauwlettend in de gaten houdt. “Wie ik de beste vind op dit moment? Hugo Logtenberg. Die vind ik echt heel erg goed. Die vind ik met afstand de beste op dit moment.”

Menselijke kant

Waarom vindt hij Hugo zo goed? “Ik kijk te weinig de laatst tijd, maar ik vind Hugo echt goed. Hij kan heel zakelijk interviewen, heel goed tot de kern komen, maar ook zijn gevoel uitdrukken. Van de week had hij die advocaat, Roethof. Dan legt hij er ook wat emotie in.”

“Aan de ene kant kan hij het zakelijk houden, maar hij legt er ook iets menselijks in. Dat moet toch ook kunnen?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Op1 überhaupt interesse heeft in Wilfred Genee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen