André Hazes jr. nog steeds vermist: ‘Nee, hier is hij ook niet!’

André Hazes jr. is alweer bijna drie weken volledig van de radar verdwenen. Een hardnekkig gerucht dat hij zich zou ophouden in de opnamestudio van Edwin van Hoevelaak blijkt óók niet te kloppen.

André Hazes jr. © Instagram

Eén ding is zeker en dat is dat André Hazes jr. nooit meer kan beweren dat hij zelf niets kan doen aan al die media-aandacht voor zijn persoon. Nu hij zich al bijna drie weken gedeisd houdt, is de berichtgeving over hem immers vrijwel opgedroogd. De volkszanger heeft al die headlines van de showpers dus vrijwel volledig in eigen hand.

André in opnamestudio?

Voor de showmedia is het even slikken dat André er al zo lang tussenuit is, omdat hij één grote clickmagneet is. De zogenoemde juice channels op Instagram, waaronder die van Yvonne Coldeweijer, zijn druk bezig om uit te pluizen waar de volkszanger nou precies uithangt. Yvonne weet alleen dat hij al zou zijn ontslagen uit zijn Spaanse afkickkliniek.

Het juice channel Reality FBI, dat onder meer op de voet wordt gevolgd door Shownieuws, ving een gerucht op dat André zich schuil zou houden in de opnamestudio’s van Edwin van Hoevelaak. En daarom nam het kanaal de proef op de som.

Pizzabezorger

Op de avond van de grote Facebook-storing, maandagavond, heeft Reality FBI vermomd als pizzabezorger met Edwins studio gebeld. “In de zes uur tijd dat we even geen leven hadden, moesten we creatief zijn, dus belde ik als lokale pizzaboer naar Rooftop Recording, het bedrijf van Edwin van Hoevelaak.”

Wat is er tegen Edwin gezegd? “Om te zeggen dat de levering van de pizza voor meneer Hazes wat vertraging opliep. Meneer van Hoevelaak was heel stellig. ‘Meneer Hazes is hier niet. Ik weet niet wie jullie zijn, maar laat die pizza maar lekker daar.’ Tuut tuut tuut…”

Teken van leven

Al met al zijn de showbizzwatchers daarmee nog geen steek dichterbij André gekomen. Volgens Patty Brard moet André een teken van leven geven.

Patty eerder: “Er móet wel een teken van leven komen, want er staat natuurlijk ontzettend veel op het spel. Buiten de concerten hier om heeft hij ook nog een concertreeks in Antwerpen staan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Er is bijna geen Hazes-nieuws sinds André zich gedeisd houdt. Is dit het bewijs dat hij alle media-aandacht zélf veroorzaakt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen