Toekomstige buren vrezen voor de Meilandjes: ‘Ze willen in gesprek’

De toekomstige buren van Martien en Erica Meiland vrezen nu al voor overlast. Ze hebben de steenrijke tv-familie daarom laten weten dat ze graag met hen in gesprek willen. “We kregen een brief.”

Martien en Erica Meiland © RTL

De Meilandjes zijn nog maar net terugverhuisd naar Noordwijk of ze gaan alwéér verhuizen. Ze hebben een landhuis gekocht op een andere locatie in het dorp (zie de foto’s bij BekendeBuren) en ook de nieuwe buren voorzien problemen met de televisiefamilie. Ze hebben de Meilandjes uitgenodigd om in gesprek te gaan.

Buren niet blij

Erica Meiland hoopt dat de locatie geheim blijft, maar merkt dat de toekomstige buren hem nu al knijpen. “Wij hebben niets gezegd, maar het lekt toch uit op de een of andere manier. We hebben al een kaart gekregen van de buren. Van de nieuwe buren dus. Die hebben ze bij ons in de bus gedaan.”

Wat zeggen ze in die brief? “Ze zeiden al: ‘Gefeliciteerd, een mooie plek, maar willen jullie wel heel snel langskomen voor een wijntje en een goed gesprek over het hek? Kunnen we dat niet verplaatsen?’ Want ze komen nu dus bij hen in de tuin. Het begint alweer.”

Harry Mens

De Meilandjes vertrekken uit hun huidige villa omdat er te veel mensen zouden langsrijden. Erica: “De hele dag hebben we mensen. Het is een doodlopend straatje met een rotondetje en de hele dag komen er mensen langs die dan filmen. Ook mensen met een fiets en groepen met steps. Er zijn ook mensen die aanbellen en op de foto willen.”

Martien: “Je hebt dan ook zo’n Harry Mens, die woont dan om de hoek bij ons. Die gaat dan zeggen: ‘Het valt zo mee, helemaal geen fans!’ We hadden vorige week met de buren een walking dinner bij ons in de straat en toen hebben we gezegd: ‘Wij gaan weg.’ Ze zeiden allemaal: ‘Dat snappen we volledig.’”

Erica: “Die is nooit thuis, hè? Ik kijk altijd als ik langsloop en dan zie ik geen licht branden.”

Verhuizing niet op tv

De nieuwste Meiland-verhuizing zal níet uitgezonden worden in Chateau Meiland. “We gaan niet weer de hele verhuizing in de serie doen hoor.”

Wat krijgen we dan te zien? “Wij zijn nu bezig met ons ondernemerschap. We gaan elke dag weer naar een kantoor.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen