Linda de Mol reageert op ruzie met Chantal Janzen: ‘Jee…’

Linda de Mol heeft gisteren in de talkshow van haar neefje Johnny gereageerd op haar langslepende vete met Chantal Janzen. “Ze geeft heel eerlijk antwoord”, becommentarieert Albert Verlinde.

Johnny en Linda de Mol © HLF8

Johnny de Mol heeft elke week een ander familielid in zijn talkshow zitten: vlak voor het weekend was zijn moeder Willeke Alberti te gast, gisterenavond schoof zijn tante Linda de Mol aan. Het gesprek zelf was niet zo spannend, want Johnny bewaarde alle kritische vragen tot het ja/nee-spel. Een beetje veilig, want daarin hoefde Linda alleen maar met ja of nee te antwoorden.

‘Jee…’

Op de eerste drie vragen, namelijk ‘denkt u ook weleens: die Mollen zitten echt overal?’, ‘leest u nare tweets over uzelf?’ en ‘doet het pijn als het persoonlijk wordt?’, antwoordt Linda volmondig ja.

Vervolgens komt Johnny met de vraag: ‘Maakt u makkelijk ruzie?’ Dat leverde een nee op. En toen kwam Johnny met een pittige vraag over haar tv-vete: ‘Heeft u het al bijgelegd met Chantal Janzen?’

Linda fronst, kijkt ongemakkelijk en weigert om ja of nee te zeggen: “Jee”, maakt ze ervan.

Tv-ruzie

Hoe zit het ook alweer met de ruzie tussen beide dames? Albert Verlinde legt het bij Shownieuws in een notendop uit: “Er was ooit een meisje dat met Johnny mee naar de familie De Mol kwam, dat was Chantal Janzen, zijn vriendinnetje. Ze schoof aan, het was allemaal leuk en gezellig bij tante Linda.”

“Maar Chantal groeide door, begon ook een blad en dat vond tante Linda ook een beetje ingewikkeld. Toen ging tante Linda naar SBS 6 en kreeg Chantal ineens Oh Wat Een Jaar en dat vond Linda gewoon niet leuk. Dat heeft alles op scherp gezet tussen die twee.”

Geweldig antwoord

Gezien Linda’s jee-antwoord is die ruzie nog niet voorbij. Bram Moszkowicz: “Ik vind ‘jee’ zo’n geweldig antwoord. Die moet ik onthouden.”

Albert: “Ik vind het mooi omdat je aan al die antwoorden achter elkaar ziet dat ze heel eerlijk geantwoord heeft. Ik denk dat ik wel snap hoe het zit met Chantal. Je hoeft elkaar ook niet tegen te komen in tv-land, hè? Als de een bij de ene zender zit en de ander bij de andere, dan hoef je geen contact met elkaar te hebben. Ik denk oprecht dat ze elkaar nooit meer tegengekomen zijn en ook niet gedacht hebben: ik pak eens de telefoon.”

Jammer

Nu al verheugt Albert zich op de fusie tussen RTL en Talpa, waardoor Chantal en Linda gedwongen weer bij elkaar komen. “Ik denk dat de fusie komt en we met z’n allen naar de persconferentie van die zenders gaan en dan even kijken hoe het zit.”

Johnny vroeg Linda niet verder naar de ruzie met Chantal, omdat die vraag onderdeel was van het ja/nee-spel. Een beetje laf? “Dat is dan toch wel jammer, maar als Linda wil en ze zit te kijken: je bent van harte welkom om hier morgen je verhaal te doen.”

Chagrijnig

De andere vragen in het ja/nee-spel waren: ‘Bent u wel eens chagrijnig dat u uw broer volgde naar SBS 6 en daardoor minder kijkers kreeg?’ “Ja.” En: ‘Verheugt u zich op de fusie tussen RTL en SBS?’ “Ja.”

Op de vraag: ‘Verwacht u dan op de best bekeken zender geprogrammeerd te worden?’, antwoordt Linda: “Nee.” En op de vraag: ‘Is u dat niet beloofd?’ ook: “Nee.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Johnny de Mol bewaarde alle kritisch vragen voor het ja/nee-spel, waar Linda alleen maar ja of nee hoefde te zeggen. Laf?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen