‘André Hazes jr. uit afkickkliniek, nog niet terug bij Sarah van Soelen’

André Hazes jr. is nog steeds niet herenigd met zijn vriendin Sarah van Soelen, terwijl hij al wel weg is uit zijn afkickkliniek in Spanje. Althans, dat stelt Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Het is nu twee weken geleden dat André Hazes jr. zich afwezig meldde vanwege een ‘burn-out‘. Als enige beweert Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, heel stellig dat die afwezigheid te maken heeft met een cocaïneverslaving. Hij zou zijn opgenomen in een kliniek in Spanje. Daar is hij alweer uit, zegt Yvonne nu.

André en Sarah niet samen

Zijn vriendin Sarah van Soelen is ook weer terug in Nederland na een verblijf in haar ‘mediakliniek’ in Spanje, maar aanvankelijk was ze volgens Yvonne niet meer welkom in haar ouderlijk huis en daarom sliep ze bij een vriendin. Nu slaapt ze wél weer thuis, maar zonder André, vertelt de beruchte showbizzwatcher in haar nieuwste Popcorn Show.

Yvonne: “Sarah heeft een tijdje bij haar vriendin gezeten, maar ik heb gehoord dat zij terug is gekeerd in het ouderlijk huis en daar weer mag wonen. André is dus definitief niet meer in de afkickkliniek, al een heel aantal dagen niet meer. Hij is ook honderd procent niet in het huis van Soel, waar hij dus eerst woonde.”

‘Ik heb geen idee’

Er is onduidelijkheid over de huidige verblijfplaats van André. Hij kan in een hotel verblijven, bij zijn moeder Rachel Hazes, bij zijn goede vriend Djarno Hofland óf bij zijn oude manager, zegt Yvonne. “Dat zijn wat mij betreft wel de enige opties.”

Waar hij precies zit, weet ze niet. “Ik zeg je doodeerlijk: ik heb echt geen idee. Sarah Soel mag van haar vader niets meer posten. Waarschijnlijk heeft hij gezegd: ‘Kom maar terug, maar onder deze en deze voorwaarde.’”

Nog niet gedumpt

André is nog niet gedumpt door zijn schoonfamilie, stelt Yvonne. “Ik denk dat ze hem nog lang niet kwijt willen. Hoewel papa Soel superpissed is, vindt hij het nog steeds heel interessant om André als schoonzoon te hebben, maar wel clean.”

Volgens André’s goede vriend Guido den Aantrekker, de baas van de Story, klopt er niets van Yvonne’s beweringen. Wat vindt ze daarvan? “Hij weet toch ook wel waar we zijn? Hij weet toch ook wel dat ze in een afkickkliniek hebben gezeten? Hij is niet stom hoor, want ik ken hem. Hij is niet stom. Stel dat je het gewoon weet en het dan tóch gaat meespelen: ik vind dat huichelarij. Maar goed, als dat je portemonnee vult…”

Popcorn Show

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen