André Hazes jr. al wekenlang vermist: ‘Geef een teken van leven!’

André Hazes jr. lijkt al wekenlang van de aardbodem verdwenen. Zelfs Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer heeft geen idee waar hij is. “Er móet wel een teken van leven komen”, zegt Patty Brard.

André Hazes jr. en Patty Brard © Shownieuws

Het is alweer twee weken geleden dat André Hazes jr. de socialsdeur achter zich dichttrok met de mededeling dat hij last heeft van een burn-out. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer stelt dat hij naar een kliniek ging om af te kicken van cocaïne, maar daar is hij volgens haar al ontslagen. Waar hij nu is, is voor de media volstrekt onbekend.

Teken van leven

Shownieuws-ster Patty Brard denkt dat André niet langer kan zwijgen. “Er móet wel een teken van leven komen, want er staat natuurlijk ontzettend veel op het spel. Buiten deze concerten om heeft hij ook nog een concertreeks in Antwerpen staan, waar hij buitengewoon populair is. Hij is in België echt groter dan groots.”

De druk is groot. “Ja, dat je beter moet worden omdat die concerten staan. Maar goed, jongens, dat is het leven en dit is ook waarom die burn-outs waarschijnlijk ontstaan. Hij moet 10, 11 en 13 november in Antwerpen staan. Die concerten zijn nog niet uitverkocht, maar het staat wel in de agenda en hij móet daarbij zijn.”

Insta-addict Sarah

En hoe zit het met Sarah van Soelen? Die is alweer terug uit haar Spaanse ‘mediakliniek’, begon direct weer te instagrammen en is nu weer stil. “We weten eigenlijk niet hoe het met André gaat, maar met Sarah ook niet echt. Toen ze terugkwam uit Spanje hebben we één Instagram-post van haar gezien toen ze een bezoekje aan de kapper bracht.”

Dat heeft zóveel teweeggebracht, aldus Patty. “Dat arme meisje dacht: ik pak mijn leven weer op en dat begint bij de kapper vandaag. Heel Nederland riep vervolgens: ‘En die is op een mediacursus geweest!’ Die hebben geen leven.”

Jesus Christ

Collega Ronald Molendijk: “Als zo iemand dus naar de kapper gaat, gaan mensen dus daadwerkelijk de moeite nemen om daarover te zeiken? Jesus Christ.”

Patty wijzend naar haar aartsrivaal Albert Verlinde: “Nou ja, sterker nog: er is… Nou ja, die slik ik in… Ik wou zeggen: er is hier aan de desk zelfs over gezeken.”

Jasje uitgetrokken

Dat Sarah er nu zo mager uitziet, vindt Patty zorgwekkend. “Ik maak me zelfs een beetje druk over dit meisje, want ik zie dat ze ook wel echt een jasje heeft uitgetrokken. Ze is wat aan de magere kant.”

Patty hoopt dat er snel nieuws naar buiten komt. “We zijn natuurlijk op zoek naar een teken van leven, of van haar of van hem. Omdat we graag willen weten hoe het met hem gaat. Maar tot nu toe niets.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr. zich beter kan terugtrekken uit de showbizz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen