Na mislukt Daniel Craig-interview: Ed Sheeran te gast bij Eva Jinek

Eva Jinek mag het opnieuw proberen. Na haar mislukte video-interview met Daniel Craig, krijgt ze wéér een wereldster te spreken: Ed Sheeran. Hij is aankomende dinsdag te gast in de studio.

Ed Sheeran en Eva Jinek © Atlantic Records, William Rutten

De komst van Ed Sheeran naar de televisiestudio van Eva Jinek markeert een bijzonder moment. Het is de eerste keer na de coronacrisis dat er weer een grote wereldster aanschuift aan de Jinek-tafel. “Natuurlijk gaat hij ook zingen. Sheeran speelt een speciale akoestische versie van zijn nieuwe single Shivers”, aldus de zender.

Herkansing

Ed Sheeran brak tien jaar geleden door met zijn hit single The A-Team. Inmiddels heeft de singer-songwriter vier grammy’s gewonnen, wereldwijd 46 miljoen albums verkocht en Shape of You is het meest gestreamde nummer ooit op Spotify. En nu komt hij langs bij Jinek, aankomende dinsdag om 22.00 uur op RTL 4.

Het biedt Eva de gelegenheid om zich te revancheren na haar mislukte interview met James Bond-acteur Daniel Craig dat eerder deze week te zien was. Dat gesprek verliep nogal pijnlijk.

Carlo boos

Het ging gisteren bij Jinek weer over dat mislukte Daniel Craig-interview. Tafelgast Carlo Boszhard merkte op: “Ik vind het een fantastische Bond, maar hoe hij overkomt in de pers, ook met dat interview met jou bijvoorbeeld… Kan hij daar niet in geholpen worden als je zo’n groot acteur bent? Je begrijpt toch wat ik bedoel?”

Eva: “Hij kan het zich permitteren, Carlo. Hij is toch James Bond.”

Carlo: “Nee, dat is hij niet. Het is een goed acteur die ook andere rollen kan. Waarom doet hij zo raar? Ik vind het lastig.”

Opwindend

Eva: “Oké, maar als we het even spiegelen: stel je voor dat hij ontzettend aardig was en ontzettend toegankelijk en lief. Dat hij lekker met je gaat beppen over je oma. Ik vind het eigenlijk wel wat hebben dat hij een beetje zo is…”

Carlo: “Vind je het opwindend?”

Eva: “Nou ja, opwindend, opwindend.”

Liedje

Het liedje Shivers dat Ed gaat zingen bij Eva:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen