Ruud de Wild na ruim half jaar weer terug op radio: ‘Het is tijd’

Ruud de Wild keert na een afwezigheid van ruim een half jaar weer terug op de radio. Hij maakt op maandag 4 oktober zijn rentree in de middag van marktleider NPO Radio 2.

Ruud de Wild © Linda Stulic

De 52-jarige Ruud de Wild is lange tijd uit de roulatie geweest. Eerder dit jaar, in maart, maakte de radio-dj bekend dat hij vanwege darmkanker onder het mes moest. Sindsdien is hij meerdere malen geopereerd en is zijn revalidatie voorspoedig verlopen.

Beter dan ooit

Ruud kijkt ernaar uit weer aan de slag te gaan. “Ik voel me beter dan ooit. Maandag 4 oktober ben ik weer te horen en alleen al van dit vooruitzicht krijg ik heel veel energie. Het is tijd om weer mooie dingen te maken!”

Hij bedankt op zijn Instagram-pagina zijn vriendin Olcay Gulsen. “Al vind ik het nog doodeng om te zeggen maar ik ben beter. 🥂❤️🍾. Zin weer in het leven. Olcay, ik weet niet hoe ik jou moet bedanken. ❤️❤️”

‘Zo fijn!’

BN’ers reageren verheugd op het goede nieuws over Ruuds gezondheid. “Zo fijn om te horen. Liefs voor jullie ❤️”, zegt Roxeanne Hazes.

Weekend-baas Bart Ettekoven zegt: “Wow, wat fijn.”

En ook sterren als Samantha Steenwijk en Simon Keizer feliciteren Ruud.

Eddy

Het afgelopen half jaar is Ruud op de radio vervangen door Eddy Keur. Hij maakt vanaf maandag 4 oktober weer plaats van Ruud. Vanaf die dag is De Wild in de Middag weer dagelijks te horen, van 16 tot 18 uur op NPO Radio 2.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie hoort u liever in de middag van NPO Radio 2?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen