Tongende Jaap (63) shockeert zijn date op SBS 6: ‘Huh, waarom?!’

De 63-jarige Jaap uit Volendam heeft gisteren voor een grote teleurstelling gezorgd in de datingshow Lang Leve De Liefde. Enkele uren na een keiharde tongpartij, liet hij zijn date keihard zitten.

Lang Leve De Liefde © SBS 6

De Volendamse Jaap lust er wel pap van. “Als ik verliefd ben, ben ik romantisch. Ik vind het ook gezellig met een kaarsje aan op de tafel en een arm op je been. Een kusje en knuffeltje. Het moet een lieve en spontane vrouw wezen. Het maakt niet uit of ze dan gezet of mager is”, vertelde hij gisteren in de seizoensopener van Lang Leve De Liefde op SBS 6.

Onsmakelijk

Als de drie jaar jongere Tineke binnen komt wandelen, weet Jaap – die alweer twaalf jaar vrijgezel is – haar behoorlijk in te pakken. Hij slaagt daar zó goed in dat ze in een mum van tijd zelfs aan het tongen zijn op de bank. Tot afgrijzen van veel kijkers overigens. “Onsmakelijk!”, roepen zij massaal op social media.

Na wat tongen, kletsen en videobellen met de zoon van Tineke, breekt de avond aan. En dan wordt Jaap ineens steeds stiller. Op een gegeven moment, om 19.30 uur (!), merkt hij op: “Ik ga denk ik al naar bed. Ja, ik ga naar bed.”

Naar bed

Tineke weet op dat moment niet wat ze méémaakt. “Ja, wat moet je anders doen?!”, zegt ze met een gezichtsuitdrukking die niets aan de verbeelding overlaat.

De voice-over van Lang Leve De Liefde: “Wat je anders moet doen? Dat zeg je nog heel netjes, Tineke! Kom op, het is half acht op je eerste avond! Alles is beter dan dit. Op een date moet je juist de ander in bed krijgen.”

‘Huh, nu al?!’

De rest van de avond brengt Tineke alleen door. “Hij gaat al slapen”, appt ze aan haar zoon. Hij: “Huh nu al? Vanmiddag gaven jullie elkaar nog een kus.”

Nou ja, een kus… Die is zich gisterenavond wezenloos geschrokken toen hij SBS 6 op had staan.

Tineke daarna: “Nu zit ik hier alleen.” Zoon: “Waarom ging die slapen dan?” Zij: “Moe.”

Fragment

Het fragment van de tongende zestigers:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen