Diederik Jekel hint op definitieve Leidseplein-exit RTL Boulevard

Diederik Jekel hint erop dat de terugkeer van RTL Boulevard naar het Media Park in Hilversum helemaal niet zo tijdelijk is. Keert het programma het Leidseplein in Amsterdam definitief de rug toe?

RTL Boulevard © RTL Boulevard

Na een paar jaar op het Leidseplein in Amsterdam, is RTL Boulevard maandag halsoverkop teruggekeerd naar het rustigere Media Park in Hilversum. Het lijkt erop dat het de makers van het programma logischerwijs iets te heet onder de voeten werd na de aanslag op Peter R. de Vries en de verijdelde aanslag op hun eigen studio.

Definitief weg uit A’dam?

Er is niet gezegd voor hoe lang RTL Boulevard uit gaat zenden vanaf de geheime locatie op het Media Park, maar uit uitspraken van Diederik Jekel blijkt dat het niet om een paar dagen of een paar weken gaat.

Diederik heeft het over sfeer opbouwen in de nieuwe studio en dat dat wel even tijd nodig heeft. “Het is wennen in een nieuwe studio, die nog niet de gezelligheid en ziel heeft van de oude locatie. Maar dat komt wel weer. Het hart zit natuurlijk niet in een decor of gebouw maar in de geweldige mensen die er rondlopen.”

Veilige locatie

Je hebt het natuurlijk niet over sfeer opbouwen in een studio als je daar over een week weer weg bent. Het lijkt er dan ook op dat Diederik zijn mond een beetje voorbijpraat. Dat deed hij eerder al door vroegtijdig aan te kondigen dat het programma het Leidseplein zou gaan verlaten.

Hoe dan ook: Diederik is blij met de nieuwe locatie. “We hebben een dagje gehergroepeerd, verhuisd naar een nieuwe veilige locatie, en klaar om weer het nieuws te brengen over criminaliteit en corona. Maar ook over andere belangrijke dingen als sneakers, Britney, taarten en Amalia want ook dat is het leven.”

Instagram

De Insta-post van Diederik:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u het uitzicht van het Leidseplein in de tijdelijke RTL Boulevard-studio?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen