Negatief reisadvies of niet: RTL stuurt BN’ers gezellig naar Ibiza

André Hazes jr. verbaasde zijn volgers deze week behoorlijk met zijn snoepreisje naar Ibiza. Er geldt immers nog steeds een negatief reisadvies. Nu blijkt dat RTL heel veel sterren naar het eiland stuurt.

André Hazes jr. © Instagram

De lockdown is voor BN’ers extra zwaar, omdat zij gewend zijn aan een leven vol met allerlei leuke (door televisie gesubsidieerde) snoepreisjes naar het buitenland. Gelukkig krijgen zij nu wat lucht dankzij RTL. Ondanks het negatief reisadvies, stuurt die zender allerlei sterren en voetballers naar Ibiza voor een gezellig onderonsje met elkaar.

Villa Oranje op Ibiza

De reden dat André en zijn vriendenclub met een privéjet naar Ibiza werden gevlogen, is een nieuw tv-programma van RTL, onthulde Wilfred Genee gisteren al op de radio. Nu maakt Albert Verlinde bekend om wat voor een show het precies gaat en daar kan niet bepaald het label ‘noodzakelijke reis’ op worden geplakt.

Albert onthult in Shownieuws: “Er komt een programma en dat heet Villa Oranje. Dat is een huis waarin profvoetballers die allemaal EK’s en WK’s hebben gedaan – de Wesley Sneijders en Mark van Bommels van deze wereld – met elkaar in een huis zitten en herinneringen ophalen en verhalen vertellen over alles wat ze meegemaakt hebben.”

Gezellig onderonsje

Een gezellig onderonsje waarin bekende voetballers met elkaar babbelen, terwijl ze worden verrast met optredens van bekende artiesten: dat is het format in een notendop. “Er zijn dan regelmatig gasten die binnenkomen omdat ze het leuk vinden als ze er even bij zijn en André Hazes is er een van”, legt Albert uit.

Het programma krijgt zijn zegen van Albert. “Humberto Tan gaat het presenteren. Ik vind het een ontzettend leuk idee. Het is voor Videoland.”

Moet dit op Ibiza?

De grote vraag is of RTL zich hiermee niet vergaloppeert. Moet zo’n kletsprogramma dan per se op Ibiza worden opgenomen? Vindt RTL het gerechtvaardigd om voor een gezellig BN’er-onderonsje de negatieve reisadviezen in de wind te slaan?

Het lijkt erop dat het Ibiza-element vooral is bedoeld om grote namen met gemak over de streep te kunnen trekken om mee te doen. Dat lijkt in elk geval gelukt.

Instagram

André in zijn privéjet:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat RTL sterren naar Ibiza stuurt voor deze show?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen