Beau spreekt Giel Beelen aan op vaccinscepsis: ‘Na al die drugs!’

Beau van Erven Dorens vindt het heel apart dat Giel Beelen sceptisch is over het nemen van een vaccinatie tegen het coronavirus, terwijl hij wel jarenlang aan de drank en de drugs zat.

Giel Beelen en Beau van Erven Dorens © RTL

Ondanks al het gedoe met vaccins is de vaccinatiebereidheid in Nederland nog steeds vrij hoog. Giel staat er echter iets minder enthousiast in, liet hij gisteren weten in de talkshow van Beau. “Mwoah”, zei hij, toen de NPO Radio 2-dj gevraagd werd of hij graag een vaccinatie zou willen.

‘Al die rommel in jouw lijf!’

Uiteindelijk zal hij wel overstag gaan, aldus Giel. “Nou, kijk, ik ben heel opportunistisch: als ik uiteindelijk naar een festival mag, denk ik: oké, schuif dat gif maar in me. Maar ik weet het niet.”

Beau begrijpt de sceptische houding van Giel niet. “Je zou toch zeggen: met alle drank en alle andere rommel die jij in je lijf hebt gespoten…”, sneerde hij.

Giel gelooft in natuurlijke afweer

Giel daarop: “Ja, precies. Ik heb al genoeg… Ja, maar serieus, daar zeg je ook wat: ik geloof ook wel in de afweer van de mens natuurlijk. Dus ja… Maar goed, het is een te moeilijke kwestie.”

Beau vervolgens: “Ik kan het me voorstellen, want er zijn heel veel mensen die twijfelen. Het valt mij nog mee dat de bereidheid hoog is en de vaccins ook nog worden gewantrouwd.”

Beau hekelt regels

Zelf zou Beau een vaccinatie met open armen ontvangen. Hij kan niet wachten om terug te keren naar het oude normaal. Hij bekende gisteren in zijn talkshow dat hij de coronaregels niet meer zo nauw neemt.

Die bekentenis van Beau leidde tot boze reacties op Twitter. “Dan Beau die zegt dat hij verbaasd is dat zoveel mensen nog vertrouwen hebben in de twee vaccins die nu gestopt zijn!!! Door zo’n uitspraak van Beau ondergraaf je aanwezig vertrouwen. Slechte zaak Beau”, briest ene Wim.

Fragment

Gijs Rademaker bij Beau over de coronamaatregelen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vaccinsceptici die wél roken, drinken en ongezond eten. Geloofwaardig of niet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen