Reden Ibiza-trip André Hazes jr. uitgelekt: nieuw programma

Het vluchtige tripje van André Hazes jr. naar Ibiza hield de gemoederen gisteren flink bezig in de showmedia. Nu is duidelijk waarom hij daar met een privéjet naartoe vloog: een nieuwe tv-show.

André Hazes jr. © William Rutten

De reden van André’s werktripje werd vanochtend onthuld in de radioshow Veronica Inside. “Ik weet waarom, maar ik weet niet of ik het kan vertellen. Dat is een beetje lastig. Het is voor een nieuw tv-programma. Ik weet niet of het al bekend mag worden of niet. Er zijn heel veel grote namen daar op Ibiza nu”, zei Wilfred Genee aanvankelijk.

Programma met voetballers

Zelf is Wilfred niet gevraagd. “Nee, je moet er een bepaalde status voor hebben op een bepaald gebied. Je moet er heel goed in zijn geweest en een bepaalde prestatie hebben geleverd en daar wordt op teruggekeken.”

Studiogast Edwin Evers daarop: “Ik ben inderdaad ook gevraagd, dus ik weet waar je het over hebt, maar ik mag het ook niet zeggen. Je bedoelt het programma met die voetballers, toch? Nee, ik zeg verder niks. Ik heb al te veel gezegd. Ik zie Wilfred lachen, dus het klopt.”

Humberto Tan

Even later lekten Wilfred en zijn sidekicks alsnog uit om wat voor een programma het precies gaat. Het gaat om een televisieshow met voetballers die gepresenteerd wordt door Humberto Tan.

Voetballers die erbij betrokken zijn, zijn onder meer Mark van Bommel en Wesley Sneijder. “Er worden er nog een paar ingevlogen deze week”, aldus Wilfred.

Ook John van den Heuvel is betrokken bij het programma, dat uitgezonden zou worden op RTL’s Videoland.

Instagram

André zingt op Ibiza:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u ervan dat tv-sterren altijd zo geheimzinnig doen over hun programma's?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen