Linda de Mol redt neefje Johnny de Mol tijdens heftige imagocrisis

Linda de Mol probeert haar neefje Johnny de Mol op de been te houden tijdens zijn heftige imagocrisis. Hij is op oudejaarsavond te zien in haar gezellige familieshow Ik Hou Van Holland.

Linda en Johnny de Mol © Shownieuws

Johnny de Mol ligt al langer dan een maand onder vuur vanwege details die naar buiten komen over de explosieve liefdesrelatie die hij tot vijf jaar geleden had met Shima Kaes. Zij heeft deze week niet alleen aangifte gedaan van mishandeling, maar ook van poging tot doodslag. Er is de familie De Mol veel aan gelegen om zijn imago te redden.

Johnny in feestelijke shows

Waar de SBS 6-ster talkshowoptredens over de mishandelingsrel uit de weg gaat, laat hij zich de komende weken wél meer dan eens zien in feestelijke tv-shows. Zo treedt hij op kerstavond op als verteller van het kerstverhaal in een programma op NPO 1 én is hij dus te zien in de oudejaarsspecial van Ik Hou Van Holland op SBS 6.

Linda kondigde het gisteren terloops aan in Shownieuws: “Het is een extra lange aflevering. Er zijn een heleboel SBS-sterren uitgenodigd: Wendy van Dijk is er, Johnny is er, Britt is er, Patty is er, Viktor Brand en meester Frank Visser, Jan Versteegh is er, Martien Meiland is er natuurlijk. Nou ja, ik ben er een paar vergeten. O ja, Marlayne Sahupala komt.”

25 jaar SBS 6

De oudejaarsspecial van Ik Hou Van Holland zal in het teken staan van 25 jaar SBS 6. “We blikken terug op 25 jaar SBS, dus je ziet bijvoorbeeld beelden van Domino Day. Heel grappig, want je hoort Hans Kraay Jr. het in het Nederlands doen en mij in het Duits, want ik deed het toen voor Duitsland.”

Er komen allerlei SBS-fragmenten voorbij. “Je ziet Raymond van Barneveld, Peter R. de Vries met Joran van der Sloot, maar ook Alberto Stegeman die van alles aan de kaak stelde en we laten de eerste beelden van Máxima zien, omdat Hart van Nederland daarvan de primeur had. We kijken gewoon terug op 25 jaar SBS 6.”

Business as usual

Al met al wil de familie De Mol nadrukkelijk laten zien dat het ‘business as usual’ is voor Johnny. Door hem zo volop te betrekken in al het feestgedruis in de decembermaand, moet de rel rondom Shima Kaes enigszins naar de achtergrond verdwijnen. Het lijkt er echter op dat de presentator een nogal turbulent 2021 tegemoet treedt.

Fragment

Het fragment van Linda de Mol in Shownieuws:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen