Talpa speelt mooi weer over verliezen Champions League

Het Talpa Network van John de Mol speelt mooi weer over het verliezen van de Champions League, maar daar prikt de voetbalkijker met gemak doorheen. Dat is te zien op de socials van Veronica Inside.

Veronica Inside © Veronica

De commerciële tv-concurrenten RTL Nederland en Talpa Network wisselen stuivertje als het gaat om de belangrijke voetbalrechten. Het prestigieuze voetbaltoernooi UEFA Champions League verhuist van Talpa naar RTL, terwijl het B-toernooi UEFA Europa League juist van RTL naar Talpa verhuist.

Mooi weer

Hoewel het kijkcijfersucces van deze voetbaltoernooien uiteindelijk staat of valt bij de deelname van Nederlandse clubs, is het evident dat de Champions League voor voetbalfans het meest begeerde toernooi is. “Dat we het beste voetbal ter wereld uitzenden is goed voor de status van de zender”, merkte Johan Derksen eerder op.

Toch doet Veronica Inside, het voetbalmerk van Talpa, op zijn socials alsof Talpa een overwinning heeft behaald. “Directeurtje sleept uitzendrechten UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League binnen”, twittert het socialsteam van VI trots.

Kijker prikt er doorheen

Die tweet leidt echter tot cynische reacties van VI-fans. “Maar verliest de Champions League 😂😂😂, wat een prutser”, vult Nick bijvoorbeeld aan. En Henk: “En zijn ze de Champions Leage kwijt… Serieus, die man kan niet onderhandelen…”

Ook Rob vindt dat Talpa mooi weer speelt. “Haha, wat een persbericht. Er wordt met geen woord gerept over het verlies van Champions League….”, zegt hij.

En Robert: “Zo kan je het ook zien. Hij verliest de Champions League, zo ziet de rest het.”

Tweet

De bewuste tweet van Veronica Inside:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen