Caroline Tensen weegt altijd 67 kilo tijdens opnames Eén tegen 100

Caroline Tensen weegt altijd 67 kilo bij de aanvang van een opnameperiode van Eén tegen 100. Het is een van de maatregelen om haar houdbaarheidsdatum te rekken. Dat onthult ze in tijdschrift LINDA.

Caroline Tensen © Nick van Ormondt

De presentatrice wordt over een paar maanden alweer 57 jaar en tv-vrouwen op leeftijd zijn traditiegetrouw niet héél erg in trek in de Hilversumse tv-wereld. Caroline Tensen doet er daarom alles aan om er appetijtelijk uit te blijven zien, zodat het in elk geval niet zo opvalt dat ze de grote zestig nadert.

67 kilo Caroline, paar gram botox

Eén van de maatregelen die Caroline treft om haar houdbaarheidsdatum te rekken, is de regel dat ze tijdens de opnames van Eén tegen 100 niet meer dan 67 kilo mag wegen. “Als je boven de 55 bent én zwaarder, maakt dat ouwelijk. Dus als ik straks aan een nieuwe serie Eén tegen 100 begin – dat programma loopt al twintig jaar, hè! – zorg ik dat ik weer 67 kilo weeg.”

Daar bovenop komt nog wel een paar gram botox. “Ik doe twee keer per jaar een paar prikjes baby-botox”, legt de presentatrice uit. “Ik vind ook dat het onderdeel van ons vak is om er goed uit te blijven zien.”

Niet bang voor Marieke Elsinga

Is Caroline niet doodsbang dat RTL nieuwe huppeldames als Geraldine Kemper en Marieke Elsinga straks op Eén tegen 100 zet? Voor sommige kijkers zal dat toch wat lekkerder weg kijken.

Caroline praat zichzelf moed in: “Ik zie dat meiden als Marieke Elsinga en Geraldine Kemper talenten zijn, maar ze hebben nog niet onze levenservaring. Daarom denk ik dat er voorlopig genoeg te doen blijft voor ons.”

Het zou voor de presentatrice wel een horrorscenario zijn. “Hoewel het belangrijk is om er rekening mee te houden dat het ooit een keer stopt, zeker als je voor een commerciële zender werkt. Ik weet nu al dat me dat niet koud zal laten, omdat ik het werk nog zo ontzettend leuk vind.”

Fragment

Afgelopen zomer zag Caroline Tensen er voor het eerst in haar carrière totaal niet uit in Eén tegen 100. Het gezicht van de presentatrice was behoorlijk gehavend door een valpartij met haar e-bike. Zelfs haar levende poederkwast Leco van Zadelhoff kreeg de schade niet helemaal weggewerkt:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen