Tim Hofman wordt niet vaste Op1-host: ‘Hij is te druk’

BNNVARA had Tim Hofman op het oog om Willemijn Veenhoven op te volgen als een van de presentatoren van Op1, maar hij is te druk voor deze klus. Dat heeft zijn management laten weten aan RTL Boulevard. Nu Willemijn stopt met Op1 komt er een vacature vrij en haar omroepcollega Tim heeft deze zomer drie keer ingevallen. Eén plus één is twee, zou je denken, maar Tim heeft er helemaal geen tijd voor. “Wel blijft hij invalkracht“, meldde Rick Brandsteder gisteren in Boulevard.

Tim was volgens Rick een serieuze optie. “Tim Hofman is in de running geweest om Op1 vast te gaan presenteren nu Willemijn Veenhoven stopt. Zijn management laat aan ons weten dat het inderdaad wel is besproken, maar dat Tim het niet als vaste kracht kan doen vanwege zijn andere programma’s. BNNVARA bevestigt dit.

Collega Bridget Maasland vindt het maar raar: “Dat neemt toch niet heel veel tijd in beslag die andere programma’s? Dat zijn toch steeds periodes? Hij deed het goed.”

Rick: “Ja, volgens mij had hij het wel naar zijn zin daar en deed hij het ook goed.”

Collega Diederik Jekel: “BOOS kost wel heel veel tijd.”

Het lijkt erop dat BNNVARA alsnog voor een vrouwelijke opvolger gaat. Bekende BNNVARA-vrouwen zijn Floortje Dessing, Astrid Joosten en Emma Wortelboer.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen