Mondkapje Loretta Schrijver hartstikke smerig

Loretta Schrijver loopt voor de troepen uit als het gaat om mondkapjes. Ze was eind februari één van de eerste tv-sterren die met een mondkapje op de buis verscheen, al ging het toe nog om een slecht beschermend stofmasker van de Gamma. De presentatrice van Koffietijd heeft haar uitrusting in de tussentijd sterk verbeterd, want gisteren verscheen ze in haar show met een heus designerkapje. Ze heeft echter wel één groot probleem: de binnenkant is nauwelijks schoon te houden.

Als tv-ster loopt Loretta dagelijks rond met zeven millimeter make-up en dat blijft allemaal aan de binnenkant van haar mondkapje zitten. “Nee, dat ga ik toch niet laten zien dat het zo vies is“, zei ze eerst nog tegen haar collega.

Uiteindelijk kreeg de kijker toch even snel te zien hoe smerig Loretta’s kapje er aan de binnenkant uit ziet: er zat make-up en lippenstift op. “Hij gaat in de was, hoor. Hij gaat in de was“, beloofde ze.

Verder is ze heel erg blij met haar mondkapje. “Ik heb hem nog geen naam gegeven, maar hij is wel mooi hè? Helemaal hier een pimpelmees en hier een roodborstje. Het is zo schattig. Ja, ik kan er goed in ademen.”

Is het een Prada of een Gucci? “Weet je waar ik hem gekocht heb? In een stripboekenwinkel. Dat is toch raar hè? Daar hadden ze ineens allemaal mondmaskertjes.”

Collega Pernille La Lau vindt dat Loretta heel erg veel smaak heeft. “Ik vind hem énig“, merkte ze op.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen