‘Chantal Janzen gedroeg zich schandalig bij Televizier’

De houding die Chantal Janzen aannam tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala is schandalig. Ze zat er heel erg blasé bij. Dat riep Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker gisteren in Shownieuws. Chantal heeft in de afgelopen zeven jaar slechts één keer niet gewonnen, namelijk in het jaar dat ze niet mocht worden genomineerd omdat ze te vaak gewonnen had. Die prijzenregen begint de presentatrice zichtbaar een beetje te vervelen, meent de nietsontziende Story-ster.

Het is ongelooflijk hoe verwend al die sterren zijn, vindt Guido. “Wat ik echt een schande vind is dat al die winnaars zo ontzettend zuur zaten te kijken toen ze hoorden dat ze wonnen. Tim niet, maar die anderen allemaal heel blasé. Kijk naar Chantal, die bijna keek van: oh god, daar moet ik er weer eentje ophalen op het podium. Dat vind ik wel.

Ook Albert Verlinde had het nodige aan te merken op het feestje van de tv-adel. Hij nam veel aanstoot aan de opening, toen er een overzicht werd getoond van tv-studio’s zonder publiek, alsof er zich een soort ramp had voltrokken.

Albert: “Eén ding waar ik me oprecht aan gestoord heb was de opening met de montage van alle programma’s die zonder publiek aan het werk waren. Met alle respect: als dat nou het grootste drama is, dat je zonder publiek je werk doet…”

Het grootste drama is dat heel veel mensen geen werk meer hebben, lege restaurants hebben en lege theaters hebben. Die presentatoren hebben gewoon voor vette contracten hun tv-programma’s kunnen maken. Dat stoorde me.”

Foto: AvroTros

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen