Britt bevriend met dochter Erland, vindt Talpa nu top

Geplaatst op za 15 aug 2020 om 10:30

Talpa Network is een beetje het Noord-Korea van de Nederlandse mediawereld: er heerst een angstcultuur waarin men vreest om uit de pas te lopen en in ongenade te vallen bij ‘dictator’ John de Mol. Althans, zo hebben de mannen van Veronica Inside het weleens omschreven. Realityster Britt Dekker had gisteren in RTL Boulevard echter goed nieuws: Talpa is geen verschrikkelijk bedrijf meer. Waar komt dat vandaan? Ah, ze is nu dik met de dochter van Talpa-bobo Erland Galjaard.

John heeft Britt een paard in bruikleen gegeven op voorwaarde dat ze wat programmaatjes maakt. De helft van de klus zit erop. “Ik moet zeggen: het is me goed bevallen. Ik vond Talpa eigenlijk een verschrikkelijk bedrijf, maar het is echt eigenlijk best wel leuk“, zei ze gisteren in Boulevard.

Wat was er mis met Talpa? “Ik vond het gewoon een eng bedrijf met enge mensen. Dat was het ook, maar dat is het niet meer.

Besties met Lizzy

Britt is dus volledig gedraaid. Niet zo gek ook, want Britt is tegenwoordig besties met Lizzy, het dochtertje van Talpa-bobo Erland Galjaard en Talpa-ster Wendy van Dijk, zo onthult Wendy in de talkshow van De Telegraaf.

Wendy: “Lizzy en Britt Dekker zijn de twee dikste vriendinnen geworden. Die delen een liefde voor paarden. Lizzy heeft Britt leren kennen via Erland en daar is een vriendschap uit ontstaan die heel bijzonder is. Daar komen we helemaal niet meer tussen joh.”

Is hun leeftijdsverschil niet een beetje groot? Britt is 28 en Lizzy slechts 10. “Britt is natuurlijk gewoon een groot kind. Een heel intelligent lief groot kind. En Lizzy is een intelligent lief klein kind. Zij vinden elkaar en Lizzy wilde heel graag terug uit Ibiza omdat ze een pony heeft bij Britt in de stal. Ze kon niet wachten om terug te gaan. Het is een paardenmeisje en die moet niet te lang uit huis zijn.”

Foto: Elvin Boer, AvroTros
27 Reacties op “Britt bevriend met dochter Erland, vindt Talpa nu top”


 1. Petronella

  Britt, ze zijn allemaal jaloers.

 2. Patty

  Omhooggevallen boerentrien met IQ van een baksteen. Leer eerst maar eens fatsoenlijk praten.

 3. Pieter

  Er wonen meer papagaaien in Nederland dan mensen , iedereen praat elkaar na hebben zelf geen mening!
  Mooi voorbeeld zijn de reacties op NUNL Wat J.D gisteren over barca zei , wordt door de reageerder als eigen menig 1 op 1 op geschreven !

 4. Tim

  Wat een dom wicht is het toch ook. Neus van hier tot Tokyo en praat of ze ronduit achterlijk is. Is natuurlijk ook als een soort clown binnengehaald.

 5. Pettie Fart

  Pfff, van die ouders die denken dat hun kind de nieuwste messias is met hun ´mijn kind is heul erg intelligent, hoor!´ Om te kotsen!!

  Je zou als bijna 30 jarige maar opgescheept moeten zitten met zo’n verwend snertkind van 10 want zoiets doe je natuurlijk niet constant uit vrije wil als het het kind van de baas betreft.
  Nog afgezien dat het wel degelijk enge mensen zijn en blijven, Britt!!

 6. Marco B.

  Neuken, Britt?

 7. Suckerpunch, de enige en de ekte!

  Die Britt zal toch hard branden in de hel als ik de “heilige boeken” moet geloven….

  Doe ik dat? NEE!!! Ben geen mongool

 8. Sylvana Kroes

  Een zo sprokkelt Britt een fortuin bij elkaar met dom overkomen op tv.. *daverend_ applaus*

 9. Tanja

  Chique paardenmeisjes hebben doorgaans niet een neus die prima als een Berlijnse muur kan fungeren.

 10. Huismaker

  Geniet er maar van. TV bestaat nog een paar jaar. Alleen voor bejaarden en wanhopige huisvrouwtjes die hun tijd vullen met nieuws van BN-ertjes.

 11. MarkoV

  Britt is de slimste en heeft ze allemaal in de zak!

 12. Dikkie Dik

  Muts met een laag iq!

 13. Chris

  Wat een heerlijke flapuit is het ook. Ik kan altijd enorm om haar lachen. En ze moet lekker bij de NPO blijven.

 14. Greet

  Britt is slim maar Lizzy?Van vaders kant zitten er wel brains dus ik hoop het voor haar.

 15. Johm

  Erland toch. Gebruik je je dochter om Britt over de vloer te krijgen? Laat Wendy het niet horen dat je verder gaat dan de playboy.

 16. .WEST*

  Zal je uit de droom helpen Britt, Talpa is nog steeds een klotebedrijf en het is alleen maar erger geworden. Nitwit (zender)managers die alleen zichzelf belangrijk vinden en vooral zich bemoeien met werk van een ander waar ze de ballen verstand van hebben. Maar het acgip is zinkende dus het maakt niet zoveel meer uit

 17. Donald Dumb

  West.

  Typisch gevalletje van ‘don’t bite the hand that feeds you’…

 18. Teuntje

  Zo zie je maar weer britt is ook een kontlikker

 19. Joop olienood

  en dadelijk zeker een jank programma presenteren voor Corona slachtoffers.

  Zelf zit die muts wel op Ibiza, ik mag hopen dat Wendy ook corona krijgt, wat een egoïstisch wijf bah.
  type een ander mag niet, maar wij wel, braken!

 20. Priscilla Partyqueen

  Is Britt nu ook al aan de coke verslaafd geraakt?
  Waar je mee omgaat wordt je mee besmet.
  Ze zou beter op haar tellen moeten passen.
  Soms is het beter om een gegeven paard wél in de bek te kijken….

 21. Sookie Stackhouse

  Ach, daar hebben we paardenbek Britt ook weer….Talentloze knol.

 22. Bernd van de Buitenschool

  Britt is een leuke dame, maar het grote probleem is, is dat er niemand is geïnteresseerd is in haar meningen en/of opvattingen. Het neusje van de zalm, dat is dit non-talent zeker niet. Zoals hierboven gerefereerd; het is een clowntje, die leuke shows kan maken voor SBS-kijkers, die toch al niet de hoogste verwachtingen hebben van een usual tv-avond. Ik denk dat, indien SBS de hele avond een foto met een strontkar als still gebruikt, de kijkcijfers rond de 800.000 liggen. Verder heb ik niks tegen SBS en Britt Dekers.

 23. AlexF

  ach ja. dat was te verwachten.

 24. AlexF

  Huismaker
  za 15 aug 2020 om 11:19

  Daar kan je best eens gelijk in gaan krijgen. Met die Android media kastjes waar je gewoon apps kan downloaden instaleren en kan kijken verdwijnt het kijk gedrag zoals we die nu kennen.

  Veel mensen gaan daar naar over en hebben dan weer veel meer diverse abos en alleen nog maar een internet abo met soms internet en bellen.
  daarmee kunnen ze gewoon commerciele omroepen afstraffen met we kijken niet meer omdat we bijvoorbeeld een commercieel paket van die zender groep er uit gooien.

  In de medialandschap gaat het nog erg heet worden.

 25. Bart

  Vond het wel grappig wat ze over Talpa zei. Ze is geen topper maar die kinderprogramma’s doet ze best leuk. Die programma’s bij Talpa moet ze gewoon mee stoppen want daar zit niet man op te wachten.

  Wat walgelijk dat Galjaard en van Dijk hun dochter uitgerekend weer op de zelfde paardenclub van Britt doen. Dit is geen toeval maar gewoon expres gedaan. Kan altijd van pas komen zo blijkt nu in gewoon een simpel itempje bij RTL Boulevard dat niet eens over dit onderwerp ging. Dit laat meteen zien wat voor mensen Galjaard en van Dijk zijn. Neppe mensen!

 26. Jaap Aap

  Domme koe die van paarden houdt.

 27. raam

  is britt

  wel 100%

  ik twijfel

  niets gemeensssssssssssssss

  alleen der uiterlijk lijkt als of der papa niet goed is klaar gekomen tijdens haar te maken/bouwen/

  klopt haar uiterlijk met de tekening van de architect

  daarom twijfel ik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.