Britt bevriend met dochter Erland, vindt Talpa nu top

Talpa Network is een beetje het Noord-Korea van de Nederlandse mediawereld: er heerst een angstcultuur waarin men vreest om uit de pas te lopen en in ongenade te vallen bij ‘dictator’ John de Mol. Althans, zo hebben de mannen van Veronica Inside het weleens omschreven. Realityster Britt Dekker had gisteren in RTL Boulevard echter goed nieuws: Talpa is geen verschrikkelijk bedrijf meer. Waar komt dat vandaan? Ah, ze is nu dik met de dochter van Talpa-bobo Erland Galjaard.

John heeft Britt een paard in bruikleen gegeven op voorwaarde dat ze wat programmaatjes maakt. De helft van de klus zit erop. “Ik moet zeggen: het is me goed bevallen. Ik vond Talpa eigenlijk een verschrikkelijk bedrijf, maar het is echt eigenlijk best wel leuk“, zei ze gisteren in Boulevard.

Wat was er mis met Talpa? “Ik vond het gewoon een eng bedrijf met enge mensen. Dat was het ook, maar dat is het niet meer.

Besties met Lizzy

Britt is dus volledig gedraaid. Niet zo gek ook, want Britt is tegenwoordig besties met Lizzy, het dochtertje van Talpa-bobo Erland Galjaard en Talpa-ster Wendy van Dijk, zo onthult Wendy in de talkshow van De Telegraaf.

Wendy: “Lizzy en Britt Dekker zijn de twee dikste vriendinnen geworden. Die delen een liefde voor paarden. Lizzy heeft Britt leren kennen via Erland en daar is een vriendschap uit ontstaan die heel bijzonder is. Daar komen we helemaal niet meer tussen joh.”

Is hun leeftijdsverschil niet een beetje groot? Britt is 28 en Lizzy slechts 10. “Britt is natuurlijk gewoon een groot kind. Een heel intelligent lief groot kind. En Lizzy is een intelligent lief klein kind. Zij vinden elkaar en Lizzy wilde heel graag terug uit Ibiza omdat ze een pony heeft bij Britt in de stal. Ze kon niet wachten om terug te gaan. Het is een paardenmeisje en die moet niet te lang uit huis zijn.”

Foto: Elvin Boer, AvroTros

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen