Nicolette van Dam misdraagt zich tegen ‘Chinese’ kok

Insta-verschrikking Nicolette van Dam denkt als influencer echt alles te kunnen maken. In een story op Instagram is te zien hoe ze zich vergaloppeert tegen een chefkok met een Aziatisch uiterlijk. Terwijl hij Nicolette en haar tafelgenoten een gerecht komt brengen en daar uitleg bij wil geven, begint de presentatrice Chinees tegen hem te praten. Heel flauw en ongepast, maar bovendien niet woke. En daar zijn ze in Nicolette’s grachtengordel natuurlijk totaal niet van gediend.

De chefkok, die ongetwijfeld ongevraagd wordt gefilmd (influencers spannen alles wat los en vast zit voor hun Insta-karretje), komt aan tafel en zegt: “Dit is een risotto met zeebaars.

Lekker hoor“, merkt Nicolette op. Daarna doet ze een poging om in het Chinees ‘ik hou van jou’ te zeggen: “Wǒ ài nǐ.

Aangezien Nicolette’s uitspraak belabberd is en het niet eens duidelijk is of de chefkok wel Chinees is, slaat hij er niet op aan. Dan fel: “Hoor je niet wat ik tegen je zeg?! Je spreekt toch Chinees?! Of spreek ik geen Chinees?

Haar vriend Bas Smit vindt het allemaal wel geinig. “Wat zijn we geluksvogels met chef Jay thuis en onze Nic verklaart hem na twee wijntjes de liefde in het Chinees.

Een paar jaar geleden raakte Nicolette in opspraak na het plaatsen van een foto waarop twee voetballers cocaïne snuiven. “Colombiaans muurtje“, twitterde ze tot ongenoegen van velen.

Na alle ophef legde Nicolette haar functie als goodwillambassadeur voor Unicef neer.

Het Insta-fragment:

Foto: Instagram

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen