Robert Jensen kapt vakantie af na ‘clownshow’ Rutte

Geplaatst op vr 07 aug 2020 om 8:20

Robert Jensen heeft gisterenavond na de coronapersconferentie van Mark Rutte besloten om vervroegd terug te keren van vakantie. Hij begint maandag weer met zijn coronashow op YouTube, veel vroeger dan gepland. Dat heeft hij laten weten op Twitter. Corona wordt volgens Robert zwaar overdreven. Hij zet met zijn programma in op een versnelde terugkeer naar de normale situatie en heeft een aanhang van mensen die soms zelfs in zijn anti-lockdown-shirtjes rondlopen.

Het beleid van Rutte is in de ogen van Robert veel te drastisch. De minister-president kwam gisteren met een serieuze waarschuwing, omdat het aantal coronabesmettingen stijgt. Overdreven, vindt Robert.

Robert is het zat en hervat zijn coronaprogramma vervroegd. “Na net gekeken te hebben naar die absolute misleidende clownshow van Mark Rutte en zijn gluiperige sidekick Hugo de Jonge heb ik besloten mijn vakantie in te korten en ben ik maandag weer terug met de Jensen Show.

De vroegere tv-ster is er echt helemaal klaar mee. “Genoeg is genoeg!

Het klinkt allemaal best heftig dat Robert nu wat eerder terugkeert van vakantie. Van die gewichtige woorden wordt bij Rutte echter ook gebruikgemaakt, merkt Story-baas Guido den Aantrekker op.

Guido: “Volgens staatszender slash pr-bedrijf NOS heeft Rutte zijn vakantie ‘onderbroken’. Dat klinkt ernstig, maar hij was gewoon thuis in Den Haag. Maar het moet gewichtig overkomen, die persco, logisch.

Maurice

Sociaal geograaf Maurice de Hond, die volgens Jensen overigens ook te volgzaam is, is eveneens teleurgesteld in de coronapersconferentie. “Meer dan 75 procent van de besmettingen geschiedt via aerosolen! Doordat Mark Rutte en Hugo de Jonge het weer niet over ventilatie hebben gehad, maar alleen over 1,5 meter houden, laten ze zien te behoren tot de groep timmerlieden van WHO en RIVM.

Als je alle problemen die er zijn toeschrijft aan het niet houden van 1,5 meter afstand en niet onderkent dat clusters met name door aerosolen ontstaan, kom je niet met de juiste maatregelen. Je moet ten eerste de volgende 3 dingen doen: Ventilatie, Ventilatie, Ventilatie (in openbare besloten ruimtes).

“Hadden ze maar het Deltaplan Ventilatie overgenomen dat ik al in juni heb voorgesteld. Nu gaan we nog meer achter de feiten aanlopen.

Foto: RTL
70 Reacties op “Robert Jensen kapt vakantie af na ‘clownshow’ Rutte”


 1. Trui

  Ach daar is Jensen weer…

 2. Huismaker

  Heerlijk Robert. Natuurlijk zit ik er weer iedere dag klaar voor !

 3. Tsja

  Waarom geven we hier aandacht aan deze Jabba the Hutt?

 4. Johan

  Maurice heeft het tot nu toe keer op keer gelijk gekregen en steeds meer onderzoeken onderbouwen zijn conclusies. Wanneer wordt hier in de politiek en de media nu eens uitgebreid aandacht aan besteed?

 5. Saskia

  Rutte en de Jonge 1 dag en Jensen 1 uur eerder terug van vakantie.

  Alles over de schutting gedumpt en bloemschoen kan weer op vakantie.

 6. Wim Lubbers

  Bijna iedereen vindt de maatregelen te slap, alleen Jensen vindt ze overbodig. Heeft dat kaalkopje met die paardenstaart, Engerd heet hij geloof ik, al gereageerd?

 7. Weessie

  Zodra Jensen, De Hond en Co. hun redes beginnen te onderbouwen met virologisch peer-reviewd onderzoek wil ik ze best geloven. Helaas lukt het ze standaard niet om dat te doen, waardoor ze inhoudsloze figuren blijven. Als je niets hebt toe te voegen moet je niet doen alsof dat wel zo is.

 8. Fox Mulder

  Clown Bassie from the Netherlands?

 9. JAN

  @ WIM lUBBERS Ok al zit hij niet meer in de regering , maar, Tuut tuut tuut je hebt de groeten van Ruud

 10. Johan

  @ Weessie

  Jensen en de Hond kun je niet met elkaar vergelijken. Jensen is een idiote complotgek.

  Maurice de hond onderbouwt zijn stellingen echter uitgebreid en hij toont ook overtuigend aan waarom het RIVM op het verkeerde spoor zit. Zijn blogs op http://www.maurice.nl geven veel inzicht.

 11. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Een figuur als Jensen zou je preventief moeten kunnen opsluiten.

  Telefoon en video-apparatuur innemen, even geen contact met de buitenwereld.

  Is voor alle partijen het beste.

 12. Karel

  Jensen laat zien dat je geld kunt verdienen in Nederland met totale onzin tevens laat hij zien dat we in Nederland een groep mensen hebben dat niet al te slim is.

 13. Matthijs Zelf.

  youtube verwijderd alle covid-19 ontkenners.

 14. achtmet

  Mensen ,iemand had het over Lubbers (we werden belubberd) nu worden we Berutterd !

 15. Matthijs Zelf.

  Jensen is het product van jarenlang bezuinigen op de psychiatrie.

 16. Matthijs Zelf.

  BRIEFJE VAN JAN – Aan alle aluhoedjes
  Tegenwoordig mogen jullie gewoon vrij rondlopen én hebben jullie een megafoon gekregen.

 17. MediaPrak

  Onze, T-shirt verkoper is terug van vakantie. Dan verwacht je dat hij de ‘Oranje gebieden” opzoekt en in z’n Oranje Corona_waanzin’ shirtje rondhuppeld een uit kraait dat ’t daar veilig is. Maar nee hoor, hij zat met z’n mede darmtoerist te dobberen op de Vecht. Ik wacht op de Jensen mondkapjes met opdruk “Ik Heb Alleen Maar Een Grote Bek” €19,90 ex €9,90 verzendkosten.

 18. Melchett

  “Clown” is een dogwhistle van Alt Right. Niet verbazend.

 19. Bart

  Goed dat hij terug is! Veel mensen hebben een mening maar hebben nog nooit gekeken of geluisterd. Eerder heeft hij een aantal voorspellingen gedaan en die zijn allemaal uitgekomen.

 20. Bart

  @Wik Lubbers Niet voor anderen praten! Gewoon bij je zelf houden. En dus ook gewoon lekker zelf binnen blijven met de deur op slot als je bang bent.

 21. critikast

  Waarom geeft MC aandacht aan deze luchtballon? Is het omdat hij altijd bereid is MC te woord te staan? Is het omdat hij altijd goed is voor een sappige quote? Is het omdat hij vriendjes heeft bij MC ?
  Stop toch met het gebral van deze kwal te publiceren? Je bewijst er niemand een dienst mee !

 22. Matthijs Zelf.

  critikast is MC een gaysite?

 23. Wik

  Zal ik doen Bart en lach als laatste.

 24. Bart

  @Wik (als je echt zo genoemd wil worden naar mijn typfouten) We zullen zien… Het is geen wedstrijd maar ga jij lekker lachen joh om deze crisis.

 25. Kuis

  Hugo de Jonge is absoluut gluiperig.

 26. Aad

  Het inderdaad een theatershow waar je met popcorn naar kijkt.mensen die nu nog niet door hebben dat dit een politiek virus is en geen killervirus is, vraag ik me af of je zelf nog na kan denken. Helaas nog te veel mensen die oogkleppen op hebben.

 27. Ria Visser

  Ah! Hardnekkig gerucht is al jaren dat die vakantie een trip naar oost-azië is om zijn homosexuele gevoelens de vrije loop te laten. Ieder z’n ding Robert!

 28. W.Dingemans

  Ik erger me kapot aan al deze zeikers die het beter weten, Walgelijk

 29. Dr. Fringe

  Wat een kansloos figuur blijft dit toch met zijn bijstands aanhangers.

 30. aammehoela

  Te triest voor woorden deze gasten die dit virus afdoen als een onschuldig griepje. Het aantal doden spreekt voor zich. In Amerika is het nog erger. Daar geloven velen echt dat dit zo is. In South-Dakota komen binnenkort 250,000 mensen bij elkaar voor een of ander jaarlijkse motor-rally. Dat op zich is niet het ergste, maar de vele feestjes en bezoeken aan bars e.d. zal grote gevolgen kunnen hebben. Maar ja, die Amerikanen toch………….. kan die Robert Jensen niet naar South-Dakota toe.
  Het is werkelijk tenenkrommend dat de medische wetenschap niet geloofd wordt. Wat Maurice de Hond betreft. Gisteren toch een item over ventilatie-systemen in scholen als potentieel gevaar. Te zien bij de NOS, dus dat zal De Hond hebben kunnen waarderen.

 31. insider

  Wat een gelul van die Jensen. Hij had gewoon tickets voor woensdag om naar huis te komen. En die waren al geboekt, lang voordat Rutte zijn persco aankondigde. Dus er is er hier maar één die een clownshow opvoert, en dat is Jensen zelf.

 32. Philips de Goede

  Ja, veel dingen die Jensen naar voren brengt, zijn wel valide. Echter Jensen zelf in het geheel niet.
  Denk wel dat ie eigenlijk eerder een tegenwerker van zn doelstellingen is.

 33. Chelsey

  In elk geval heeft het coronavirus niet alleen de karakteristieke eigenwijsheid van de Nederlander vrij duidelijk naar voren weten te brengen. De inwoners van België blijken in vergelijking met die van Nederland ook niet zó héél dom te zijn zoals zo vaak door de overgrote “domme” meerderheid van dit land stellig beweert wordt?! Maar ja, tijdens een crisis leer je pas echt een volk kennen, en dat is maar goed ook!

 34. Reclamezuil

  Wat een hoopje menselijk afval is het toch ook. Gadverdamme

 35. Maarten Spanjer

  HOE OUD BEN JIJ JENSEN?!

 36. Danielle van de Donk

  Jensen is een viespeuk!

 37. Gondorf

  Heeft Jensen geen blaren op zijn tong na al dat praten?

 38. Lenze Kramer

  Rutte is bezig het land een beetje op orde te krijgen, en die mafketel van een Jensen staat stront in de machine te gooien. Wat een nutteloze gast, heeft hij verder geen leven?

 39. Ik haat Jensen, dus ik leef

  Jensen verpest mijn hele leven.
  Boehoehoe

 40. Matthijs Zelf.

  Dikke Jensen en zijn bijstand volgelingen zijn totaal van het padje.

 41. Stimpy

  @”Huismaker”: Ik weet dat Huismaker een idioot is, maar als jij denkt dat we geloven dat jij de echte Huismaker bent, dan ben je nog dommer dan hij!

 42. Chelsey

  Hoewel Robert Jensen zeer terecht goede punten aansnijdt ten aanzien van mogelijke oorzaken en gevolgen van het coronavirus en de daarmee samenhangende economische crisis, blijkt toch steeds vaker dat Jensen eigenlijk meer zijn gram wil halen ook al doet hij stellig voorkomen dat dat niet zijn drijfveer is?! Daarbij komt dat een boodschap die tot diepe verdeling van de Nederlandse samenleving tot gevolg kan hebben onmogelijk tot een soliede oplossing van een Mondiale crisis kan gaan leiden van deze omvang waarvan de oorzaken niet alleen grotendeels buiten Nederland liggen maar ook nog eens op een veel hoger niveau. Verdeling zou eerder gevolgen kunnen gaan hebben voor de economische kracht van in het bijzonder Nederland en deze zelfs heftiger kan schaden dan de schade die men van zo’n “oorspronkelijke virus” had verwacht. Ondanks principieel scepticisme is voor behoud van dit prachtige land het verstandigste om toch navolging te geven aan de instructies van de Nederlandse regering hoe moeilijk en onpraktisch dat ook is. Alleen zo kan met minder economische schade en niet in de laatste plaats persoonlijk leed, dit Land middels een gladde verloop van de oude economie naar een nieuwe gebracht worden. Met in het achterhoofd dat deze keer niet alleen Nederland voor deze uitdaging staat, maar héél de Wereld!

 43. Sinbad

  @aammehoela

  250 maar? Waar maak je je druk om?

 44. Matthijs Zelf.

  Robert Jensen een simpele ziel.

 45. Matthijs Zelf.

  YouTube verwijderd alle covid-19 ontkenners……

 46. Vier keer duurder

  @14:21-14:22

  Matthijs ik denk dat jij ook een simpele ziel bent. Want (of je het met Jensen eens bent of niet) hij heeft nooit gezegd dat covid-19 niet bestaat. Hij is tegen de manier waarmee er wordt omgegaan. Economie op z’n kop, 1,5 meter samenleving, ect. Daar mag je natuurlijk alles van vinden, maar blijf dan wel bij de feiten en ga niet als een zombie alles na brullen wat de linkse media met een trechter door uw mond drukt.

 47. Matthijs Zelf.

  Vier keer duurder: Nederland is volgens de complot gekkies een politiestaat aan het worden, maar het gaat er wel erg democratisch aan toe als ze zelf alles nog kunnen roepen, en nog vrij rondlopen.

 48. Roelof

  @insider: nu breng je KEIHARD fakenews over dat hij zijn tickets allang klaar had liggen want dat is de grootste onzin. Robert is het land niet uit geweest en je zou eens moeten kijken/nagaan van hoeveel dat zijn voorspellingen zijn uitgekomen. Bovendien als je denkt dat de regering het beste met je voorheeft dan loop je uiteindelijk wel een blauwtje.

  Gisteren tijdens de persconferentie niet één kritische vraag van de journalisten aan Rutte en de Jonge. Het is een grote schande wat er momenteel aan de hand is in de wereld. Op dit moment veel besmettingen omdat er ook veel wordt getest en nauwelijks doden meer en de doden die er zin veelal ouderen en mensen met onderliggende ziektes die met een ‘gewone’ griep ook waren overleden.

  Het lijkt wel alsof veel mensen niet meer nuchter kunnen nadenken of gewoon nog teveel vertrouwen hebben in overheden.

 49. Matthijs Zelf.

  Als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt, wordt het gezien als de waarheid.

 50. Matthijs Zelf.

  Zie Trump Wilders Baudet.
  Wat dat liegen betreft hoeven we voor Donald Trump nog het minst bang te zijn.
  Hij is zo ongeveer de slechtste leugenaar sinds de Iraakse minister van Informatie ten tijde van de Tweede Golfoorlog, omdat hij zelfs glashard het tegenovergestelde beweert.

 51. Jans

  Bij mijn kwam de ontvangst niet zo goed door en ik had nog wel een 5G-injectie gehad. Duurde wel weer lang via Ali Express hoor, maar uiteindelijk lukte het wel. Volgens mij zijn de chips van Bill Gates beter, want daar hebben ze het allemaal over. Volgende keer doe ik dat

 52. Matthijs Zelf.

  Die moet je hebben 666 Getal van het Beest, moet een goed boekje bijbel zijn?????

 53. Gerda

  Jans
  vr 07 aug 2020 om 16:07

  Lange Frans en zijn vriendinnetje ook vd partij?

 54. Sjors

  Kan dat zwijn eens 50 kilo afvallen?

 55. Gerda

  Robert moet idd maar eens Diana om advies vragen

 56. Gerda

  Obesitas is toch dodelijk, als iemand corona krijgt?

 57. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  En terecht!
  Nogmaals, er is geen medische dreiging die de draconische, vrijheidsbeperkende maatregelen rechtvaardigt.
  Hoe meer testen worden uitgevoerd hoe meer er mensen met een volstrekt onschuldige ‘besmetting’ worden gevonden. En dit hogere aantal zou dan een verlenging/verzwaring van de vrijheidsberovende maatregelen rechtvaardigen. Een complete drogreden.
  Word wakker mensen, we worden belazerd!

 58. Dries van Agt

  Als oud-premier heb ik alle persconferenties van mijn opvolger gezien, en ik moet eerlijk bekennen dat hij volledig onzin praat, het lijkt alsof er stront uit zijn mond komt en dat Hugo de Jonge dit allemaal wel best vindt, hij kakt er nog even overheen.

  Jensen en De Hond zitten op het juiste spoor. Ik kan het weten, jarenlang oud-premier geweest. Spreek me niet tegen!

 59. Dries van Agt

  Dries van Agt hier, uw oud-premier. Rutte cs. spreken voor de volle 100% onzin, deze mensen worden ooit vervolgd voor misdaden tegen de menselijkheid.

  Robert en Maurice zitten op het juiste spoor. Ga er maar vanuit.

  Volg uw oud-premier, Dries van Agt.

 60. Pasquale

  Het kabinet en het RIVM wantrouwen is niet eens een kwestie van denken. Het is gewoon te ongeloofwaardig en te amateuristisch om daar nog naar te luisteren. De leugens zijn te doorzichtig.

 61. Willem

  Netjes geschreven👌

 62. pim

  Hij zou een talkshow met publiek moeten doen. 250 corona-ontkenners per aflevering in een veel te kleine studio bij elkaar en vooraf een getekende verklaring dat ze afzien van medische bijstand als ze besmet raken.

 63. I AM

  Hm, iedereen hier weet het natuurlijk het best en valt daarom de afwijkende meningen aan.
  Maar heeft iedereen die de afwijkende meningen aanvalt zich niet afgevraagd waarom er steeds meer en meer mensen komen die niet meer mee gaan met de gewone media? Omdat die mensen op onderzoek uitgegaan zijn en bevonden hebben dat de NOS en alle andere reguliere media gemanipuleerd worden door de Deepstate en het gros van ons volk slapende wil houden…
  GA ZELF OP ONDERZOEK en geloof niet domweg alles wat er voorgeschoteld wordt!…

 64. Jacques Strijder

  Zo zo,… Was even het commentaar aan het lezen hier en schrik van het gehalte bruikbare idioten! Blijkbaar vinden mensen het geil dat ze tegen elkaar worden uitgespeeld, worden gemuilkorfd, straks worden geïnjecteerd met God know what, daarna gehersenspoeld etc etc.. Oh, dat laatste zijn er al heel wat… Ik weet wie jullie zijn… Dat krijg je met bijzonder labiele ouders wie hun kind nooit hebben gestraft. Laatst een video op YouTube van een gast die op onderzoek ging naar leerkrachten die leerlingen tegen betaling in natura hulp bieden… Ja, pedofielen op scholen, grote getallen!! Dat krijg je met linkse onderwijs!!! Smerige mensen met morbide fantasieën! Het krioelt ervan hier. Alle kakkerlakken en smerige wezens kruipen uit hun vieze hol en gaan Jensen bashen hier… Lange Frans, mevrouw Ossebaard dat zijn allemaal gekkies hè?! Nee, ik luister liever naar iemand die in graancirkels gelooft dan naar een smerige kankergezwel van een pedofiel bevriend met een pedogroep en waarschijnlijk ook homo is. Ja homofilie is een afwijking ja!

 65. Jacques Strijder

  Dan hebben we hier Mathijs zelf… Die vind het goed dat een president elke 20 seconden een kind of volwassene dood schiet met drones elke dag 8 jaar lang. Hoeveel mensen heeft Trump laten vermoorden? Precies!!! 0!!!! Nee, Mathijs houd van seks met lijken! Dat heeft een naam, necrofilie! Dat is erger dan pedofilie. Kindjes opjagen in het bos en daarna afslachten?! Dat is wat Mathijs graag wil doen!!! Vies mannetje

 66. Matthijs Zelf.

  Jacques Strijder familie van Janet blauwbaard?

 67. Matthijs Zelf.

  Gerda, morbide Obesitas is dodelijk ja tuurlijk.

 68. Matthijs Zelf.

  Dan hebben we hier Mathijs zelf… Die vind het goed dat een president elke 20 seconden een kind of volwassene dood schiet met drones elke dag 8 jaar lang. Hoeveel mensen heeft Trump laten vermoorden? Gauw naar een GGZ inrichting Jacques Strijder.

 69. Mart bakker

  Goedemorgen.wat hebben we toch een helden op internet.Elkaar totaal afmaken op uiterlijk en op mening. Op het uiterlijk iemand aanvallen is zo slap en dan ook nog de dood in wensen.lekker volwassenen. Ik ben zwaar astma patiënt behoor tot de zware risico groep weet alles over bacteriën en virusen..maar wat ik nu ervaar is zwaar overdreven en kijk nou is met jullie verstand echt wat er aan de hand is..hoeveel besmetting heeft u nou om u heen die u werkelijk Kent..en hoeveel echte overledene mensen ken je echt die echt alleen aan covid19 zIjn overleden.ik ken er 1 .en dat is nog de vraag was het covid of de Mexicaanse griep .maar nu word elke griep onder corona gezet…en de hele economie en het leven in vrijheid en elkaar ontmoeten word totaal vernietigd..mensen word wakker.wees nou is echt realistisch en stop met elkaar uit te spelen maar help elkaar.

 70. Curryworst

  Jensen is net zo vet als mijn curryworst.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.