Robert Jensen kapt vakantie af na ‘clownshow’ Rutte

Robert Jensen heeft gisterenavond na de coronapersconferentie van Mark Rutte besloten om vervroegd terug te keren van vakantie. Hij begint maandag weer met zijn coronashow op YouTube, veel vroeger dan gepland. Dat heeft hij laten weten op Twitter. Corona wordt volgens Robert zwaar overdreven. Hij zet met zijn programma in op een versnelde terugkeer naar de normale situatie en heeft een aanhang van mensen die soms zelfs in zijn anti-lockdown-shirtjes rondlopen.

Het beleid van Rutte is in de ogen van Robert veel te drastisch. De minister-president kwam gisteren met een serieuze waarschuwing, omdat het aantal coronabesmettingen stijgt. Overdreven, vindt Robert.

Robert is het zat en hervat zijn coronaprogramma vervroegd. “Na net gekeken te hebben naar die absolute misleidende clownshow van Mark Rutte en zijn gluiperige sidekick Hugo de Jonge heb ik besloten mijn vakantie in te korten en ben ik maandag weer terug met de Jensen Show.

De vroegere tv-ster is er echt helemaal klaar mee. “Genoeg is genoeg!

Het klinkt allemaal best heftig dat Robert nu wat eerder terugkeert van vakantie. Van die gewichtige woorden wordt bij Rutte echter ook gebruikgemaakt, merkt Story-baas Guido den Aantrekker op.

Guido: “Volgens staatszender slash pr-bedrijf NOS heeft Rutte zijn vakantie ‘onderbroken’. Dat klinkt ernstig, maar hij was gewoon thuis in Den Haag. Maar het moet gewichtig overkomen, die persco, logisch.

Maurice

Sociaal geograaf Maurice de Hond, die volgens Jensen overigens ook te volgzaam is, is eveneens teleurgesteld in de coronapersconferentie. “Meer dan 75 procent van de besmettingen geschiedt via aerosolen! Doordat Mark Rutte en Hugo de Jonge het weer niet over ventilatie hebben gehad, maar alleen over 1,5 meter houden, laten ze zien te behoren tot de groep timmerlieden van WHO en RIVM.

Als je alle problemen die er zijn toeschrijft aan het niet houden van 1,5 meter afstand en niet onderkent dat clusters met name door aerosolen ontstaan, kom je niet met de juiste maatregelen. Je moet ten eerste de volgende 3 dingen doen: Ventilatie, Ventilatie, Ventilatie (in openbare besloten ruimtes).

“Hadden ze maar het Deltaplan Ventilatie overgenomen dat ik al in juni heb voorgesteld. Nu gaan we nog meer achter de feiten aanlopen.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen