Boulevard-dames slachten ‘gierige’ André Rieu af

André Rieu werd zaterdagavond met de grond gelijk gemaakt door de dames van RTL Boulevard. Zij vinden het gierig en onsympathiek dat hij gratis koffie en gebak verwacht als hij op het Vrijthof komt zitten. Dat gaven ze aan in de uitzending op RTL 4. De horeca-ondernemers aan het Vrijthof verdienen zo veel geld door de jaarlijkse concerten van Rieu, dat de violist verwacht met alle egards behandeld te worden. Hij vindt het gênant dat hij moet afrekenen als hij er een keer zit.

Bridget vindt het onhandige uitspraken van de wereldberoemde violist. “Hij heeft een punt, maar ik vind het ook wel een beetje kinderachtig. Voor een kopje koffie!

Collega Miljuschka Witzenhausen, die met een bakje ijs in haar hand weer wat #eerlijkefoto’s aan het kweken was, sloot zich daarbij aan. “Ik vind het zó niet sympathiek dit.

Advocate Clarice Stenger: “Waarom doet hij dit?

De Boulevard-dames kunnen niet geloven dat Rieu dit écht heeft gezegd en houden er ook rekening mee dat het AD dit misschien heeft bedacht. “Misschien is het uit zijn verband gerukt“, aldus Miljuschka.

Bridget: “Ik geloof het ook niet helemaal.”

Clarice: “Ik geloof het ook niet.”

Maxim Hartman: “Fake news!

Inval-Ikink Lex Uiting tegen Bridget: “Jij moet hier gewoon betalen op het Leidseplein, toch?

Bridget: “Natuurlijk, en terecht! Maar ze verdienen ook niet zo veel aan mij als aan André Rieu, natuurlijk. Dat scheelt.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen