OMG.BLOG bukt voor Ferry Doedens, naaktfoto’s offline

De schandaalsite OMG.BLOG heeft de expliciete naaktfoto’s van Ferry Doedens van zijn website verwijderd, waarschijnlijk op verzoek van de GTST-acteur zelf. Dat is te lezen op het weblog. OMG.BLOG heeft ongeveer een etmaal lang zeer intieme beelden van Ferry op de website gehad, waaronder foto’s waarop hij aan het masturberen was en foto’s van zijn geslachtsdeel. Het lijkt erop dat de acteur daar niet blij mee was en direct aan de bel heeft getrokken bij de makers van OMG.BLOG.

De website toont geen enkele naaktfoto van Ferry meer. “UPDATE: We have removed the images upon request“, staat er nu bij de blogpost.

Nu de foto’s van OMG.BLOG afgehaald zijn, laat Ferry ook weer van zich horen op Instagram. Hij plaatst een foto waarop hij op bed ligt, dit keer wel met een badjas aan.

Overigens zijn de expliciete beelden van Ferry niet helemaal van het internet af. Omdat OMG.BLOG ze een etmaal lang met de wereld heeft gedeeld, slingeren ze nu ook rond op social media en een aantal homoblogs.

Al met al lijkt het allemaal met een sisser af te lopen voor Ferry. Een Patricia Paay-achtig schandaal is uitgebleven. Naaktschandalen met vrouwen in de hoofdrol trekken over het algemeen meer aandacht.

Lees ook:
Homosite lekt expliciete naaktfoto’s Ferry Doedens (28 juli)
Hoofdpijn Ferry Doedens: naaktfoto’s verder verspreid (29 juli)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen