Hoofdpijn Ferry Doedens: naaktfoto’s verder verspreid

Het lijkt voor Goede Tijden Slechte Tijden-acteur Ferry Doedens steeds lastiger te worden om zijn uitgelekte naaktfoto’s van het internet verwijderd te krijgen. De foto’s zijn niet langer alleen bij de originele bron te zien, maar ook op een aantal andere blogs die zich richten op homoseksuele bezoekers. “OMG, he’s naked: Out Dutch singer and actor Ferry Doedens“, kopte de originele bron. Ook op seksueel getinte weblogs zijn de foto’s nu terug te vinden: “Singer/Actor Ferry Doedens Exposed.

De blogs die de foto’s onder de aandacht brengen, hebben bij elkaar vele tienduizenden volgers. Ferry staat nu tussen andere celebrity’s van over de hele wereld waarvan naaktfoto’s zijn uitgelekt.

Wat het voor Ferry extra lastig maakt is dat het hier niet om Nederlandse media, maar om Amerikaanse media gaat en die zullen zich niet al te veel aantrekken van een boze e-mail uit de polder.

Het lijkt erop dat Ferry hier een heel harde les leert: als BN’er is het extra gevaarlijk om webcamseks te hebben of een naaktfoto te versturen, want de kans dat de beelden op een gegeven moment uitlekken is groot.

De foto’s zijn zeer expliciet. Op enkele beelden is te zien dat Ferry masturbeert, op een andere foto laat hij duidelijker zijn geslachtsdeel zien. Mensen die Ferry op social media volgen, menen dat de beelden authentiek zijn.

Wat Ferry er precies van vindt is onduidelijk. Hij houdt zich sinds het uitlekken van de foto’s stil op social media.

Het zou natuurlijk ook kunnen dat Ferry wel trots is op de uitgelekte beelden. Ook de piemel van Justin Bieber staat op internet en daar had de zanger niet zo’n moeite mee: “Nu heeft tenminste de hele wereld gezien dat ik echt groot geschapen ben.

Lees ook: Homosite lekt expliciete naaktfoto’s Ferry Doedens (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen