Homosite lekt expliciete naaktfoto’s Ferry Doedens

GTST-acteur Ferry Doedens gaat mogelijk geen prettige week tegemoet. Een Amerikaanse weblog die zich richt op de homoseksuele man heeft vanavond een artikel geplaatst met daarin expliciete naaktfoto’s van de tv-ster. De redactie van de site, die al sinds 2003 homonieuwtjes en uitgelekte foto’s plaatst, is het artikel nu aan het pushen via Twitter in een poging om viral te gaan. Het bericht is al enkele tientallen keren geliket, maar de grote vraag is: gaat het hier wel om de echte Ferry Doedens?

De foto’s die de website plaatst zijn zeer expliciet. Het lijkt erop dat Ferry met iemand webcamseks heeft gehad en dat die persoon de beelden heeft gelekt naar de Amerikaanse schandaalsite.

Eerst is Ferry – als het inderdaad Ferry is – nog te zien in zijn onderbroek, maar daarna is hij voor de webcam aan het masturberen. Aan het eind toont de website ook een expliciete foto van Ferry’s geslachtsdeel.

Het zou natuurlijk ook zomaar kunnen dat de naaktfoto’s niet écht van Ferry zijn. Het gaat in de media ook al jaren over een vermeend filmpje van Chantal Janzen dat op pornosites staat: ze lijkt er erg op, maar is het volgens de tv-ster niet.

We hebben een aantal jaren geleden al ontkracht dat het om Chantal Janzen zou gaan“, liet haar management een tijdje geleden weten aan RTL Boulevard.

Enkele jaren geleden lekte via Twitter ook een seksueel filmpje van Patricia Paay uit. Daar heeft de tv-diva erg veel last van gehad. Andere BN’ers die in het verleden slachtoffer zijn geworden van gelekte naaktfoto’s zijn onder meer Manon ThomasLaura Ponticorvo en Marlijn Weerdenburg.

Amerikaanse sterren zijn wel vaker naakt gefotografeerd, zelfs door paparazzi. Zo hebben fotografen bijvoorbeeld Justin Bieber en Orlando Bloom in adamskostuum gespot op hun vakanties. Daar hebben de mannen schouderophalend op gereageerd. Justin was zelfs wel trots. “Nu heeft tenminste de hele wereld gezien dat ik echt groot geschapen ben“, zou hij hebben gezegd.

Ferry Doedens heeft op social media nog niet gereageerd op de ‘uitgelekte’ naaktfoto’s.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen