Bart Ettekoven walgt van ‘arrogante kop’ Anna Nooshin

Bart Ettekoven walgt van de ‘arrogante kop’ van influencer Anna Nooshin. Hij vindt het belachelijk dat ze een interview met De Telegraaf afkapte vanwege een kritische vraag. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in Shownieuws. De tv-kijker walgt van types als Anna, maar ze heeft in BN’er-land veel vriendjes. De collega’s van RTL Boulevard spaarden haar gisteren dus, maar Bart heeft lak aan Anna, ondanks dat hij in de studio tegengas kreeg van Anna’s vriendin Anouk Smulders.

Bart zegt wat de meeste mensen denken, namelijk dat Anna Nooshin een vreselijk type is. “Ik heb echt verbáásd zitten kijken naar die arrogante kop die ze dan zo wegdraait naar zo’n pr-meisje. Zo van: help me, help me. Ik snap het, het is een vervelende vraag, maar maak een grapje en zeg gewoon net als iedereen: we doen ons best, het gaat wel eens mis, we maken allemaal weleens fouten.

Anouk Smulders, die Anna goed kent van Holland’s Next Top Model, sprong voor haar in de bres. “Dit is toch ook een beetje een vraag voor een eventmanager op zo’n event? Daar heeft zij toch helemaal niks mee te maken?

Bart: “Zij is de directeur van dat museum!

Anouk: “Ja, maar toch niet van dat event… Dat wordt opgezet door een eventplanner, daar worden mensen aan tafel gezet. Dan kan zij toch niet de hele dag met 20 of 30 of 40 mensen die er zitten: 1,5 meter, 1,5 meter. Dat is toch ook de verantwoordelijkheid van de mensen die er zijn?

Bart: “Maar jij vindt deze reactie goed zoals ze die geeft?

Anouk: “Nou ja, van de reactie kun je zeggen: misschien had ze wat moeten zeggen. Maar ik kan me ook voorstellen dat je op een gegeven moment denkt: Jezus, gaan we het hier echt over hebben?

Bart: “Ik vind het wel degelijk. We leven in coronatijd. Je ziet de beelden en foto’s van die lunch die er een dag eerder was, iedereen duikt op en over elkaar om foto’s en selfies te maken, ik vind die vraag niet zo raar.”

Anouk: “Ik vind dat zij zo vaak wordt aangesproken op heel veel negativiteit.”

Lees ook:
Telegraaf zet Anna Nooshin voor lul: ‘Geen kritiek aub!’ (gisteren)
Anna Nooshin: ‘Ik antwoordde Telegraaf bewust niet’ (vandaag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen