Angela de Jong niet in bikini op voorpagina AD

Het is heel leuk dat Linda de Mol in bikini op de cover van haar tijdschrift is gaan staan, maar Angela de Jong doet niet mee aan haar body-positivity-actie. Ze gaat niet in bikini op de voorpagina van het AD. Dat laat de tv-sluipmoordenaar weten in haar column. De vele fans van Angela blijven op deze manier teleurgesteld achter. “Hartstikke dapper natuurlijk, al kreeg ik er een miljoen euro voor deed ik het haar nog niet na“, zegt de tv-kenner, die alle hoop op een pikante shoot doet vervliegen.

Als bankzitter moet Angela heel erg blij zijn met al die bekende dames die in de bres springen voor de vetrol, maar Angela is er vrij cynisch over. Ze heeft het idee dat het Linda vooral om de marketing te doen is. “Ik vraag me bij dat soort acties toch ook altijd af waar de oprechte bedoelingen ophouden en de slimme marketingcampagne begint.”

Zelfs het NOS Journaal heeft een item gemaakt over Linda in bikini. “Die paar bikinifoto’s leveren veel meer publiciteit op voor de LINDA. dan een reclamespotje voor het Achtuurjournaal. En het is nog gratis ook.

Angela vindt het wel fijn dat er nu meer vrouwen opstaan die op haar lijken en we niet alleen Insta-foto’s van leeghoofdige gymmeisjes als Anna Nooshin te zien krijgen. “Het kan natuurlijk geen kwaad als wij vrouwen eens wat aardiger worden voor onszelf en minder de schone schijn ophouden.

Niet alleen om een eerlijk rolmodel te vormen voor de onze dochters en kleindochters, maar voor onszelf.”

Lees ook: Linda vreesde na ‘kutscheet’ voor nieuwe VI-belediging (gisteren)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen