Connie Witteman over de zeik na kritiek Bart Ettekoven

Waar Albert Verlinde tegenwoordig continu met meel in de mond praat aan de desk van Shownieuws, komt er uit collega’s Bart Ettekoven en Guido den Aantrekker soms nog wel een smeuïge mening waarvoor je de tv graag aanzet. Weekend-baas Bart nam zondagavond terecht even Connie Witteman op de hak, nadat ze daarvoor huilend in beeld was omdat ze een ochtendje niet kon instagrammen. Albert is Connie’s buurman, maar Bart durfde haar wél enigszins te bespotten.

Bart vond het nogal ridicuul dat Connie zo zat te huilen: “Ik zit hier echt met open mond naar te kijken. Dit is toch niet serieus, jongens? We hebben het gewoon over Instagram en dat account was er even af. Ze doet werkelijk alsof er een Derde Wereldoorlog uitgebroken is.”

En ook. “Het is hartstikke leuk, maar ga wat doen met je leven, zou je bijna zeggen. Als dat het enige is waar je je hele leven aan ophangt, contact hebben met mensen die je niet echt kent… Ik zou dan eens gaan investeren in de band met mijn eigen kinderen dan, zou ik zeggen in haar geval.”

Kan-nie, vindt Connie

Oei, dat vond Connie achteraf gezien niet zo leuk, onthult Bart nu in zijn column in de Weekend. “Dat was tegen het zere been van de diva. Terwijl het was bedoeld om haar ogen misschien te openen. Contact met fans en volgers is leuk, maar je kunt het ook overdrijven.

Het is eigenlijk best wel triest dat Connie zes uur per dag contact onderhoudt met vreemden, vindt hij. “Zes (!) uur, u leest het goed! Ik investeer die tijd liever in mijn échte vrienden of familie.

Bij Connie ligt dat kennelijk anders. “Social media blijft een lege nepwereld waarin niets is wat het lijkt. Wat dát betreft is het net de showbizz.

Lees ook: Connie in tranen op SBS 6 vanwege gehackte Insta (13 juli)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen