Linda vreesde na ‘kutscheet’ voor nieuwe VI-belediging

Linda de Mol beheerst momenteel alle showmedia met het nieuws dat ze in haar bikini op de nieuwste cover van haar tijdschrift staat. Het komt er een beetje op neer dat ze heel erg twijfelde, ze zichzelf in principe heel lelijk vindt in bikini, maar dat ze het in het kader van ‘body positivity’ toch maar heeft gedaan. De tv-koningin was heel erg bang voor de reacties: ze droomde zelfs dat de mannen van VI haar tien jaar na de ‘kutscheet’-aanval opníeuw aanpakten, maar nu om haar cover.

Tien jaar geleden maakte Johan Derksen een zeer schunnige grap over Linda de Mol, zoals we die nog nooit over de tv-koningin hadden gehoord. In VI werd toen een oud fragment uitgezonden waarin Linda in bad zit met Viggo Waas. “Het was wel leuk geweest als ze gewoon spontaan zo’n grote harde kutscheet gelaten had.

Linda schrok er vreselijk van. “Ik bevroor thuis op mijn bank, want als het over jou gaat is het toch ineens een stuk minder leuk, moet ik zeggen. Dat woord. Gadverdamme, een kutscheet. Het klink niet erg charming en het allerergste: tot mijn grote ergernis had ik er, echt waar, nog nóóit van gehoord.

Al met al staat Linda nu dus bijna naakt op de cover van haar tijdschrift en vreesde ze voor wéér een VI-belediging. “’s Nachts droom ik dat Derksen en Gijp in VI gillend van het lachend de cover laten zien op nationale televisie. ‘Whahaha, die had d’r kleren beter aan kunnen houden! Tief toch op met je bodypositiefity’.

Uiteindelijk zette Linda haar schroom overboord en besloot ze er vol voor te gaan. “Fuck it ook. Je kunt nu toch niet meer terug. Kijk in elk geval alsof je jezelf een lekker wijf vindt, De Mol“, zei ze tegen zichzelf.

De cover:

Foto: Linda

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen