Patty Brard eet varkensvlees, hele nacht rechtop in bed

Patty Brard, zo iemand die echt álles uitprobeert op het gebied van gezondheid en bij alles heilig gelooft dat ze erop vooruitgaat, heeft zich nu weer bij een of andere kliniek in Amsterdam laten aanpraten dat ze allergisch is voor van alles en nog wat. Varkensvet, yoghurt, chocolade, mosterd, kaneel: volgens het dametje van de Vitalderma Kliniek in de Amsterdamse Kinkerstraat kan Patty het beter allemaal maar niet meer eten. “Ik ben klaar met die rode plekken in mijn huid“, roept ze uit.

Patty is op het gebied van ‘health’ helemaal doorgeslagen. Haar volgers op Instagram zien regelmatig hoe ze zich weer ergens vitamines in laat spuiten. Ze maakt zelfs gebruik van magnesiuminjecties waar ze een hete anus van krijgt. De SBS-diva laat zich écht alles aanpraten.

En nu denkt Patty dat ze allerlei voedselallergieën heeft. Het leidt ertoe dat Patty, die een gastric bypass heeft ondergaan, nóg minder naar binnen werkt. “En die yoghurt, wat is er dan specifiek? Wat als je dan lactosevrije yoghurt neemt?“, vraagt ze aan de Vitalderma-schoonheidsspecialiste.

De Vitalderma-dame: “Ja, je moet altijd even opletten of er twee soorten bacteriën in zitten. Dat ga ik dadelijk even voor je opzoeken. Het zijn twee specifieke. Ik weet in elk geval dat het iets met streptokokken is en nog een andere. Die moeten er niet in zitten in elk geval. Dat ga ik dadelijk heel eventjes nakijken.

Ah, klinkt allemaal heel wetenschappelijk. Genoeg reden om je dieet op de schop te gooien dus. Ook varkensvlees komt er niet meer in bij Patty. “Ik heb gisterenavond varkensvlees gegeten en ik heb de hele nacht rechtop gezeten.

De schoonheidsspecialiste: “Ja, ja, ooooh!

Patty gaat ‘never again’ varkensvlees eten. Ze wijst haar volgers ook op het bestaan van kaneelallergie (“dat is wel het laatste waar ik aan gedacht had”) en cacao-allergie (“of je nog een stukje chocola lust”).

Al met al heeft Patty dankzij een aantal stories op Instagram weer mooi een gratis schoonheidsbehandeling voor elkaar gebokst.

Foto: Public Domain, RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen