Peter R. de Vries vindt Dave Roelvink hardleers

Peter R. de Vries vindt het bespottelijk dat Dave Roelvink zich gisteren, anderhalve dag na zijn Lamborghini-crash, wederom schuldig maakte aan strafbare feiten achter het stuur. Dat gaf de misdaadjournalist woensdagavond aan in RTL Boulevard. Dave ligt behoorlijk onder vuur, omdat de tv-ster herhaaldelijk levensgevaarlijk gedrag vertoont op de wegen in en rondom Amsterdam. Sommigen vrezen zelfs dat de realityster van SBS 6 op een gegeven moment iemand dood zal rijden.

Dave is in elk geval hardleers: gisteren ging hij achter het stuur dus wéér de fout in. Al rijdend filmde hij, met één hand aan het stuur, een ongeluk waar hij langsreed. “Rij hier toevallig langs net. Haters, hoop dat het jullie ooit overkomt. Ongeluk zit in een klein hoekje.

Het is natuurlijk een contradictie van jewelste: aan de ene kant waarschuwen voor onveilige situaties op de weg en aan de andere kant illegaal je smartphone vasthouden terwijl je aan het rijden bent.

Peter R. kan het ook totaal niet rijmen met elkaar. “Dat filmpje wat ik net zag… Volgens mij zat hij dus achter het stuur en ondertussen met zijn telefoon in de hand dat ongeluk te filmen. Dat is natuurlijk ook niet zoals het hoort.

Collega Luuk Ikink beaamt: “Het is niet slim, nee.

GeenStijl deelde gisteren al een oude Instagram-story van Dave, waarop te zien is hoe hij met dezelfde Lamborghini met ruim 100 kilometer per uur door de bebouwde kom rijdt.

Lees ook:
Pocherige Dave Roelvink rijdt Lamborghini in de prak (dinsdag)
‘Dave Roelvink reed bizar hard over Nassaukade’ (dinsdag)
Dave Roelvink baalt van ‘heksenjacht’ door GeenStijl (woensdag)
Vrees dat Dave Roelvink ooit iemand doodrijdt (woensdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen