Patty Brard krijgt hete anus van magnesiuminjectie

Patty Brard ondergaat regelmatig een ‘celtherapietje’ om jeugdig en gezond te blijven en dat gaat soms gepaard met verrassende effecten. Dat vertelt de SBS 6-diva in haar biografie Patty. Voor haar behandelingen maakt Brard gebruik van dokters op Ibiza en in Amsterdam. “Eén keer per maand krijg ik van hen een injectie met allerlei vitaminen, mineralen, detox en NRA, ook een soort celtherapie. Doordat ze magnesium rechtstreeks in je bloedvaten spuiten, gaat je hele lichaam tintelen.”

Brard vindt zo’n magnesiumshot heerlijk. “Ik weet nog dat we op Ibiza met een groep voetbalvrouwen naar het WK 2014 keken. Dokter Marja kwam langs om iedereen even lekker een injectie te geven; alle vrouwen kregen er een tintelende doos van, behalve Estelle. Die voelde niks. Ik had er zelf een keer een hete anus door.

Die hete anus kwam behoorlijk onverwacht aanzetten bij Brard. “Dacht ik toch heel even dat ik in mijn broek zat te kakken naast dokter Marja.”

Zo hopt Brard van de ene therapie naar de andere therapie. “Ik doe trouwens ook ozontherapie. Heel goed voor je immuunsysteem. Je gaat er verkouden in, neemt intraveneus zo’n flesje en komt er helder weer uit.”

Ook dat doet ze één keer per maand. “Ook omdat mijn lichaam door de gastric bypass niet alle stoffen opneemt die het nodig heeft.”

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen