John de Bever-fans juichen na tv-uitbrander Akwasi

John de Bever heeft zijn fans behoorlijk trots gemaakt met zijn optreden in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Hij durfde het als enige aan om de ietwat opvliegerige rapper Akwasi op zijn plek te zetten en krijgt daarvoor applaus. Dat is te zien op Facebook. Akwasi gedroeg zich onredelijk aan de talkshowtafel van Beau. Op een gegeven moment verweet hij de volstrekt beheerste gastheer zelfs te schreeuwen. De Bever was met stomheid geslagen en brak in vanuit het publiek.

Mag ik ook iets zeggen? Jij schreeuwt harder dan Beau, hè?”, beet De Bever hem toe. Akwasi daarop getergd: “Wie is dit? Wie is deze gast?

De Bever vervolgens: “Praat een beetje normaal, man.

Fans van De Bever vinden het heel goed dat hij Akwasi op zijn plek heeft gezet. Zijn Facebook stroomt vol met complimenten. “Vond het klasse van je dat je ingreep“, zegt Rietje. En Margriet: “Respect voor jou, je zei het hem toch maar. Echt top, zo hoort het.”

Marietje is ook blij met haar idool. “Je had gelijk. Hij kreeg mijn inziens te veel aandacht en tijd om te spreken. Zijn uitleg over zwarte piet in elkaar slaan was niet plausibel.

‘Topfan’ Annie: “Goed gedaan John, hij ging een beetje te ver.

En Rosemarie: “John, jouw gezicht zei ons meer dan duizend woorden en terecht. Zijn gedrag was niet hoe wij zijn opgevoed, respect voor jou.

Nel: “Goedemorgen John, ja ook ik heb zitten kijken en je had gelijk dat je er tussen kwam en je sprak goed tegen hem, met z’n grote mond tegen Beau. Het was weer gezellig met je.

Lees ook: Akwasi woest op Beau: ‘Waarom zit je te schreeuwen?’ (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen