Claudia de Breij belt Albert Verlinde na uithaal op tv

Geplaatst op wo 27 mei 2020 om 9:30

Albert Verlinde heeft maandag contact gehad met Claudia de Breij na zijn flinke uithaal op televisie. Ze hebben hun geschil bijgelegd. Dat heeft de showkenner dinsdagavond gezegd in Shownieuws. Een week geleden noemde Verlinde de cabaretière een muts omdat ze niet wilde optreden voor een kleiner publiek. Diezelfde kritiek uitte hij op haar collega Richard Groenendijk. “Ik vind het ook een beetje verwend“, zei de showkenner onomwonden. “Dan denk ik: zeg, muts!

Nu denkt Verlinde daar iets anders over. “Ik heb hier vorige week gezeten en toen heb ik het over Richard Groenendijk gehad en Claudia de Breij en ik vind oprecht dat het inderdaad zo is dat als cabaretiers een keer kritiek krijgen dat het huis te klein is, maar ik heb toevallig vandaag nog even met Claudia en Richard contact gehad.

Ze hebben hun geschillen uitgepraat, aldus Verlinde. “Ik ben de hele week met nabehandeling bezig geweest“, grapt hij. “En Claudia zei: ‘Het is niet zo dat ik niet wil optreden voor minder publiek, daar gaat het niet om. Alleen de voorstelling die ik gemaakt heb nu kan niet, want die is te groot van opzet.’”

Ze zei: ‘Precies de avond dat jij dat zei zou de avond zijn dat ik in Carré de tv-registratie zou opnemen. De frustratie die ik heb dat ik niet mijn werk kan laten aan mensen, kwam wel even binnen.’ Het is allemaal weer goed tussen Claudia en mij.”

Lees ook: Albert Verlinde: ‘Claudia de Breij, je bent een muts’ (20 mei)

Foto: SBS
28 Reacties op “Claudia de Breij belt Albert Verlinde na uithaal op tv”


 1. HUGO

  Netjes, ruzie moet je uitpraten.

 2. rooie Rinus

  Interessant. Claudia de Breij, daar hoor je nooit wat over. verder nog nieuws?

 3. Curryworst

  Mw. De Breij manifesteert zich steeds meer als de Jeanne d’Arc van de wereld der cabaretteketet.

 4. Sjaak echt

  Mensen die overlijden, hun baan kwijtraken, in come liggen, niet te eten hebben moeten heel veel medelijden met Claudia de Breij hebben. Claudia de Breij is een verwend nest.

 5. Koos

  Who cares????

 6. Jan

  Zoals voorspeld zit ook Albert Verlinde weer bij Shownieuws. Hij ziet er niet heel vrolijk uit.

 7. Drama queen

  Wat een degradatie voor Albert dat hij bij Shownieuws moet zitten!

 8. Lilly Labiamus

  Een vervelende deugpot en een musicalnicht op zijn retour doen huilie huilie.

 9. Huismaker

  Kennen we van deze relnicht. Eerst “Hoer !” roepen en daarna: “Ja, maar dat bedoel ik niet zo”. Brrrrrrr.

 10. Dries Roel Vink

  Claudia, het sprekende paard … Zelfs mijn overleden overgrootmoeder is nog lolliger …

 11. snoezigkleinhertje

  Als alle abnormale mensen weg blijven zit er geen hond.

 12. Gwendolyn

  Dan maak je een kleinere voorstelling, improviseer je of bedenk je wat anders. Niet lui zijn en zeggen dat niks kan, want vanalles kan.

 13. Toos

  Nou Dries Roelvink, alsof jij grappig bent.

 14. John

  Albert Verlinden is veel erger als Claudia de Breij. hij vindt dat hij
  op iedereen commentaar mag hebben,als er om hem commentaar
  is is meneer op zijn pikkie getrapt.

 15. John

  om is op

 16. Beau ter Ham

  Wat zit Verlinde daar weer te doen achter die desk ? Onder het mom van het eerste item maar het blijft maar zitten en het kwekt maar door.. sowieso de desk met 4 mensen erachter is teveel – het kweikt allemaal door elkaar heen en ze vinden zichzelf allemaal zo belangrijk. Maar terug naar het lijdend voorwerp- Verlinde is echt een stomme aanvulling en een vette stoorzender en waarom omdat hij met zijn ego altijd leading wil zijn.

 17. Dries Roel Vink

  @Toos
  Heb ik geschreven dat ik lollig ben?

 18. Opus Dei

  Groots van opzet… Maakt het dan idd wat kleiner. Als cabaretier gaat het toch om WAT je zegt en WAT je zingt. Ik kan me de decorstukken van de meeste cabaretiers niet eens meer herinneren.

 19. Toos

  @Dries Roel Vink, Dries Roelvink is niet grappig.

 20. chris?

  Claudia trek je nog niets aan van die Verlinde

 21. Hatsevlats

  Een eigen mening is ook al uit den boze claudia is en blijft een muts
  Ze mag me bellen ik leg het graag nog een keer uit

 22. teuntje

  Claudia de Breij de gutmensch die vluchtelingen wilde opvangen heeft ze inmiddels al mensen in huis genomen??

 23. One and only

  Claudia mort OP DON DEREN

 24. ZeerNetteHeer

  Claudia de Breij
  Is een zacht ei
  Helemaal niks voor mij
  Al kreeg ik er 1 miljoen euro bij.
  Met haar paardenkop en appelwangen
  Als ze lacht, wil je er een bit in hangen.

 25. De enige echte De enige echte Jaap Aap

  Ze willen allebei mijn grote apenlul!

 26. King Kong

  Jaap Dwergaap met zijn kleine apenpikkie.

 27. De enige echte De enige echte Jaap Aap

  @king kong pas maar op voor mijn broer godzilla!

 28. Fikkie

  Ja ach die Claudia toch. Snel op haar teentjes getrapt als iemand een keer de hele waarheid zegt en dat is uiteraard not done bij linkse figuren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.