Claudia de Breij belt Albert Verlinde na uithaal op tv

Albert Verlinde heeft maandag contact gehad met Claudia de Breij na zijn flinke uithaal op televisie. Ze hebben hun geschil bijgelegd. Dat heeft de showkenner dinsdagavond gezegd in Shownieuws. Een week geleden noemde Verlinde de cabaretière een muts omdat ze niet wilde optreden voor een kleiner publiek. Diezelfde kritiek uitte hij op haar collega Richard Groenendijk. “Ik vind het ook een beetje verwend“, zei de showkenner onomwonden. “Dan denk ik: zeg, muts!

Nu denkt Verlinde daar iets anders over. “Ik heb hier vorige week gezeten en toen heb ik het over Richard Groenendijk gehad en Claudia de Breij en ik vind oprecht dat het inderdaad zo is dat als cabaretiers een keer kritiek krijgen dat het huis te klein is, maar ik heb toevallig vandaag nog even met Claudia en Richard contact gehad.

Ze hebben hun geschillen uitgepraat, aldus Verlinde. “Ik ben de hele week met nabehandeling bezig geweest“, grapt hij. “En Claudia zei: ‘Het is niet zo dat ik niet wil optreden voor minder publiek, daar gaat het niet om. Alleen de voorstelling die ik gemaakt heb nu kan niet, want die is te groot van opzet.’”

Ze zei: ‘Precies de avond dat jij dat zei zou de avond zijn dat ik in Carré de tv-registratie zou opnemen. De frustratie die ik heb dat ik niet mijn werk kan laten aan mensen, kwam wel even binnen.’ Het is allemaal weer goed tussen Claudia en mij.”

Lees ook: Albert Verlinde: ‘Claudia de Breij, je bent een muts’ (20 mei)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen